Június 10-től vár az új Cosmopolitan!

Tudjuk, mivel varázsolhatjuk már most sokkal szebbé a napodat: holnaptól kapható a júliusi-augusztusi Cosmopolitan, címlapon az Insta elsőszámú kedvencével, Kajdi Csabával, vagyis Cylával, és Sanyikával. Ráadásul egy szuper regényt (R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona) is csomagoltunk az új Cosmód mellé.

Június 10-től, vagyis holnaptól végre lecsaphatsz a júliusi-augusztusi Cosmóra, ami az utolsó print lapszám is egyben. De nem kell szomorkodnod, kedvenc magazinodra ugyanúgy számíthatsz a jövőben online is.

Címlapsztárunk, Kajdi Csaba Cyla többek között arról mesélt az interjúban (30. oldal), miért döntött úgy, hogy sikeres modellügynöksége mellett az Instát is meghódítja, és ezzel teljesen felrázza a hazai influenszer világot. Sőt, holnaptól egy héten keresztül találkozhatsz exkluzív sztorijaival a @cosmopolitanhungary Instagramján, és ugyanerre az időre a Cosmo.hu vendégszerkesztője lesz.

Egy kis beauty inspóra vágysz? Fusd át a Cosmo Beauty Awards győztes termékeit, a 69 újdonság között egészen biztosan megtalálod a szépségrutinod új beufóit (66. oldal). És ha már beauty rutin: a Cosmo kedvenc expertjei elárulták, hogyan napozz úgy, hogy közben a bőröd is gyönyörű és egészséges maradjon (26. oldal)

És hogy a teljes lookod cool legyen, lapozz a 20. oldalra 2020 must-have kiegészítőiért, amivel idén nyáron alap, hogy feldobod majd a basic szettjeidet. És ha egy kis extrára vágynál, lapozz tovább, és az 58. oldalon megmutatjuk, milyen színek és fazonok lesznek idén a legmenőbbek.

Ideje, hogy a pasidról, vagyis a mamájáról is beszéljünk kicsit, aki valamiért mindig úgy érzi, 100%-ig jelen kell lennie az életetekben. Nyugi, van pár tippünk, amit ráér később is megköszönnöd (40. oldal). A G-pont titok című cikkünkből pedig végre kiderül, tényleg létezik-e a legérzékenyebb részed, vagy csak mese habbal.

Úgy érzed, kicsit sok volt mostanában a változásból, és szeretnél egy kis nyugit? Az 54. oldalon felrázunk, és megszerettetjük veled a változást, mert a reziliencia, vagyis az érzelmi rugalmasság 2020 szuperképessége, amivel nem lesz többé lehetetlen számodra. Ha pedig az elmúlt hónapokat végig jógáztad Nagy Annával a Cosmo.hu-n, van egy szuper hírünk: kedvenc jógaoktatód exkuzív „találj magadra!” jógája (76. oldal) segít, hogy újra visszarázódj a hétköznapokba a hosszú karantén időszak után.

Szóval nincs más dolgod, mint holnap reggel beszerezni a júliusi-augusztusi, és egyben utolsó print Cosmopolitant Kajdi Csabával a címlapon!

Még több

Programajánló