6 szuper film a tökéletes péntek estéhez

Lazíts otthon ezekkel az izgalmas filmekkel!

6 szuper film a tökéletes péntek estéhez

Gyilkosság az Orient Expresszen (Super Tv2 – 22:25)

Agatha Chrisite világhírű regényének a legújabb feldolgozásában olyan sztárok láthatsz, mint Johnny Depp, Judi Dench, Penélope Cruz és Michelle Pfeiffer. A történet szerint egy Európát átszelő vonatúton rejtélyes gyilkosság történik az egyik kocsiban, ami miatt 13 teljesen idegen ember kerül összezárva, hiszen mindenki gyanúsított. A gyilkosságot csakis az ismert detektív, Hercule Poirot tudja megoldani.

Vaiana (Viasat 3 – 20:55)

A Disney hercegnők legújabb generációjának képviselője nem más, mint Vaiana, aki egy igazi kalandvágyó tinilány. Útja során Vaiana találkozik az egykoron félistenként tisztelt Mauival, aki segít neki népe megmentésében. A nyílt óceánon hatalmas szörnyekkel és még annál is nagyobb veszélyekkel kell szembenézniük, hogy teljesítsék a küldetést.

Talk Show (Cinemax – 21:40)

Katherine Newbury (Emma Thompson) Amerika beszélgetős műsorának a koronázatlan királynője, aki már 25 év után azzal szembesül, hogy elavulttá vált ő is és a műsora is. Sajnos, ez a műsor nézettségén is meglátszik, ezért hamarosan leválthatják egy fiatalabb műsorvezetőre. Szerencsére egy új író megjelenésével (Mindy Kaling) az egész műsor friss lendületet kap.

Ace Ventura – Állati nyomozó (Moziverzum – 19:20)

Az állati nyomozó új megbízást kap: ki kell derítenie ki lopta el Hópihét, a Miami Sportklub kabaladelfinjét. A világhírű állatdetektív szerencsére ott is nyomot talál, ahol más nem, így a megbízók biztosak abban, hogy Ace előkeríti a delfint.

Vadidegen (Film Cafe – 21:00)

Ro (Bruce Willis) egyik barátját meggyilkolják, ahogy a gyilkos után nyomoz rájön, hogy barátja egy titkos klub résztvevője volt. Ebbe az exkluzív társaságba, azonban csakis hosszas ellenőrzések és titkos találkák után lehet bejutni. Ro-nak nincs más választása, neki is be kell illeszkednie ebbe a furcsa társaságba, ahol a szenvedélyek és az extrém igények mind kielégülésre találnak.

Minden végzet nehéz (Sony Movie Channel – 21:00)

Harry (Jack Nicholson) már közel 70 éves, de még mindig egy igazi playboyként éli a mindennapjait. A nála jóval fiatalabb barátnőjével, Marinnal úgy döntenek lemennek a tengerpartra nyaralni a hétvégén, de arra nem számítanak, hogy a lakásban ott találják a lány édesanyját, Ericát (Diane Keaton) is . A lehető legrosszabb pillanatban Harry szívinfarktust kap, ami miatt még egy ideig a kisvárosban kell maradnia és Ericának kell őt ápolnia…

Még több

Programajánló