2020.06.24.@ 12.06

5 film, aminek majdnem lett folytatása

Majdnem megvalósult néhány extrán vad ötlet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 film, aminek majdnem lett folytatása

Több, mint testőr

Ha másért nem, hát Whitney Houston I Will Always Love You című száma miatt tutira ismered a Több, mint testőr című filmet. Bár a sztori tök szép volt úgy magában, a főszereplő, Kevin Costner néhány évvel később elgondolkozott egy folytatáson. A vad ötlete szerint ezúttal az általa alakított testőr a királyi család egy tagját védené, akit nem más játszott volna, mint Diana hercegnő! Costner szerint a szívek királynője beleegyezett abba, hogy elolvassa a forgatókönyvet, ami sajnos épp egy nappal Diana halála előtt készült el.

via GIPHY

Forrest Gump

Tudtad, hogy a Forrest Gump egy könyv adaptációja? Na, a regénynek megjelent egy második része, ami a 80-as, 90-es évek történéseit mesélte el. A film Oscar-díjas forgatókönyvírója, Eric Roth el is kezdett dolgozni a filmes folytatáson. Ebben Forrest táncolt Diana hercegnővel, kocsikázott O. J. Simpsonnal, az oklahomai bombázás közelében tartózkodott, és volt egy AIDS-szel küzdő fia is. A script 2001. szeptember 10-én készült el, de a másnapi események hatására Tom Hanks és Roth is úgy döntöttek, hogy ezáltal a film elvesztette a jelentőségét.

via GIPHY

E. T., a földönkívüli

Mégis hogyan lehetne folytatni a történetet azután, hogy E. T. hazatalált? Nos, egy 9 oldalas tervezet szerint a második rész sokkal inkább egy Alien-filmre hasonlított volna: gonosz, húsevő földönkívüliek szállták volna meg a Földet E.T. után kutatva, és még a gyerekeket is elrabolták és megkínozták volna! De E. T. visszatér és megment mindenkit…az ötlet nem igazán jött be senkinek, úgyhogy inkább elengedték a dolgot.

via GIPHY

Gladiátor

Olyan óriási siker volt a Gladiátor című film, hogy a stúdió nagyon örült volna egy újabb felvonásnak. Egy bibi volt csak: Russel Crowe karaktere, Maximus ugyebár meghal a film végén. De a színész nem akarta elfogadni a szerepe végleges sorsát, így kitalálta, hogy szóljon a folytatás a rómaiak elképzeléséről a halál utáni életről. A sztori szerint Maximust visszaküldik az istenek a Földre, hogy megölje Jézust (igen, tényleg), majd végigmentek volna a világtörténelem legnagyobb háborúin. Az ötletet elvetették. Micsoda meglepetés!

via GIPHY

Mrs. Doubtfire – Apa csak egy van

Mrs. Doubtfire ugyebár a film végén lelepleződött, úgyhogy nehéz lett volna megoldani egy hasonló átverést egy esetleges második részben. Így az ötlet, miszerint Robin Williams karaktere ezúttal azért öltözik nőnek, hogy szemmel tartsa a lányát az egyetemen, nem tűnt megvalósíthatónak. A sztár maga is mindenhol azt hangoztatta, hogy egy felvonása marad a produkciónak. Csakhogy 2014-ben bejelentették, hogy mégis lesz folytatás, mert a Mi a manó? írója, David Berenbaum előállt egy izgi koncepcióval. A tragikus az egészben az, hogy az egész terv meghiúsult Robin Williams az évi halálával.

via GIPHY

Címkék: e. t. a földönkívüli folytatás forrest gump gladiátor második rész mrs doubtfire több mint testőr vad ötletek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

Ha a Netflixen múlik, a nők sokkal nagyobb teret kapnak a jövőben

Ha a Netflixen múlik, a nők sokkal nagyobb teret kapnak a jövőben

Ideje, hogy előtérbe kerüljenek a női alkotók!

Nem hiszed el, ki kapott szerepet a Thor 4-ben!

A casting egyúttal a Thor: Love and Thunder egy jelenetét is leleplezi!

Hamarosan esküvő lesz a Riverdale-ben?

Ráadásul ezzel még egy titokra is fény derülne!

Ezek az újdonságok jönnek márciusban a Netflixre

Elképesztően erős lesz filmek terén ez a hónap!

5 pillanat, aminél nem volt kínosabb a Golden Globe-on

Készülj fel a szekunder szégyenre!

Ezeknél a befejezéseknél nincs rosszabb a filmtörténelemben

Szerinted melyik a legkiábrándítóbb?

4 szuper film ma estére, ha kikapcsolódnál

Csekkold le, mi lesz ma műsoron!

Izgalmas kulisszatitkok derültek ki a Bridgerton szexjeleneteiről

A szenvedélyes mozdulatok közben Anthony Bridgertonnak egyszer még a nadrágja is szétszakadt!

Sokkal drámaibban ért véget az Agymenők, mint eddig gondoltad

A főszereplőket sokkolta Jim Parsons távozása a sorozatból.