Minden, amit tudni akartál az új Trónok harca sorozatról

Remélhetőleg ezt a spin-offot már nem kaszálják el.

Minden, amit tudni akartál az új Trónok harca sorozatról

Ahogy korábban megírtuk, ugyan a Trónok harca előzménysorozatát Naomi Watts főszereplésével eltörölték, de helyette berendeltek egy másikat. A Sárkány háza címet viselő spin-offról pedig egyre többet lehet tudni, úgyhogy most összegyűjtöttünk minden infót, ami eddig nyilvánosságra került!

1. A sorozatot 10 részesre tervezik, a showrunner pedig az a Miguel Sapochnik, aki olyan GoT-epizódokat rendezett, mint a Battle of Bastards vagy a Winds of Winter.

2. A Sárkány háza a Trónok harcához hasonlóan szintén George R.R. Martin egyik könyvének adaptációja. Mégpedig a Tűz és véré, ami 300 évvel az eredeti történet előtt játszódik, a Targaryen-ház uralma idején.

via GIPHY

3. Hogy pontosan ki fog szerepelni az előzménysorozatban, még nem tudni, viszont jó hír, hogy végre elkezdték a casting folyamatát, ami azt mutatja, hogy az HBO nem adta fel a projektet a koronavírus okozta korlátok ellenére sem.

4. Bár ez persze még nem jelent semmit, hiszen a korábbi spin-offnál már a pilot epizódot is leforgatták a kiválogatott szereplőkkel, így remélhetőleg a Sárkány háza próbaepizódja jobban fog sikerülni – az írókon ez nem múlik: már jó ideje fejlesztgetik a történetet.

via GIPHY

5. Az HBO programigazgatója, Casey Bloys szerint még egy darabig biztosan nem láthatod az új Trónok harca-sorit. A várható premierdátum ugyanis egyelőre 2022. Nézd a pozitív oldalát: addig is el tudod olvasni az előzménysorozat alapjául szolgáló könyvet.

Még több

Programajánló