Ezért nem szerepelne Kristen Stewart és Robert Pattinson az új Twilight-filmben

Az, hogy a két főszereplő nélkül mekkora sikere lenne, meglehetősen kérdéses.

Ezért nem szerepelne Kristen Stewart és Robert Pattinson az új Twilight-filmben

Napok kérdése és végre megjelenik a Twilight-sorozat új kötete, ez pedig rögtön hozza is magával a kérdést, hogy a Midnight Sun című könyvből készül-e film is. Az új regény gyakorlatilag ugyanúgy Edward és Bella történetét meséli el, ahogy a korábbi regények is, ám ebben az esetben nem Bella, hanem Edward szempontjából ismerhetjük meg a dolgokat.

Catherine Hardwicke, az első Twilight-film rendezőjét arról kérdezték, mennyi esélyt lát arra, hogy az új könyvet is megfilmesítsék. Ő úgy fogalmazott, hogy csodálatos és elképesztően jó lenne egy új filmet készíteni, de hogy ezzel arra utalt, hogy ő csinálná-e, az nem derült ki.

Fontosabb kérdés talán, hogy ha lesz is film, szerepel-e benne a két főszereplő, Robert Pattinson és Kristen Stewart. A rendező ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy szerinte erre nincs nagy esély, mert már egyszerűen nem fér össze az időbeosztásukkal és a karrierjükkel. „Rob most a Batmanen dolgozik, Kristen pedig egy millió más dologgal egyszerre. De ki tudja, mi lesz?” – mondta a rendező, aki ezzel az utolsó mondatával azért dobott némi remény-morzsát az igazi rajongóknak.

Még több

Programajánló