Ezek lesznek a legszuperebb filmek ma este a tévében

Dőlj hátra, és ragadd meg azt a távirányítót!

Ezek lesznek a legszuperebb filmek ma este a tévében

A lány és a farkas (RTL Klub, 23:25)

Daggerhorn falu lakói évtizedek óta állatáldozatokkal tartják féken a környéket terrorizáló szörnyeteget, egy vérfarkast. Egy napon azonban a fenevad megöli Valerie (Amanda Seyfried) nővérét, emiatt a falusiak felfogadják Salamon atyát (Gary Oldman), a híres vadászt. Szerinte a vérfarkas nappal ember képében közöttük jár…

Avatar (TV2, 19:55)

A deréktól lefelé lebénult, emiatt kerekesszékbe kényszerült háborús veterán a Pandora nevű bolygóra utazik. Itt élnek a Na’vik, akik ugyan hasonlítanak valamelyest az emberre, de a nyelvük, kultúrájuk és a bolygójuk is egészen más. Egy különleges technikának köszönhetően az emberek Na’vi-testet ölthetnek, így megtapasztalva, milyen az itteniek élete. A volt katonának azonban titkos küldetése van, amit mindenképpen végre kell hajtania.

Elhajlási engedély (VIASAT3, 21:00)

Rick (Owen Wilson) és Fred (Jason Sudeikis) régi barátok, akik házasságban élnek, ám ez nem azt jelenti, hogy ne néznének meg más nőket. Mivel azonban ez feltűnik a feleségeknek, Grace (Christina Applegate) és Maggie (Jenna Fischer), különleges „elhajlási engedélyt” kapnak. A nők azt kérik, menjenek el egy hétre, éljék ki magukat, de aztán térjenek haza és legyenek hűségesek. A pasik persze kapva kapnak a lehetőségen, ám hamar rájönnek, más a fantázia és a valóság.

Ponyvaregény (Prime, 21:00)

Vincent és Jules (John Travolta és Samuel L. Jackson) idősödő gengszterek, akiknek az a feladatuk, hogy öljenek meg pár embert és szerezzenek vissza egy táskát. Jules később kiszáll, Vincent azonban újabb munkát kap: vigye el a főnök nejét táncolni. Ott van Butch (Bruce Willis) is, a boxoló, aki át akarja vágni a híres maffiózót, Marselleus Wallace-t. Ám a dolgok addig bonyolódnak, mígnem inkább a megmentésére siet. A végén összefutnak a szálak, de nem fogod elhinni, mi minden derül ki addig!

A 40 az új 20 (Super TV2, 23:15)

Adott egy középkorú házaspár, a dokumentumfilmes Josh (Ben Stiller) és felesége, Cornelia (Naomi Watts), akik nagyon szeretik ugyan egymást, de az évek során egy kicsit kihűlt a kapcsolatuk. Emiatt úgy érzik, elment mellettük az élet. Minden megváltozik azonban, amikor összebarátkoznak egy fiatal, nyitott és barátságos párral, Darby-val (Amanda Seyfried) és Jamie-vel (Adam Driver). Általuk sok új tapasztalatot nyernek, sőt, rájönnek, az életük nem is olyan rossz úgy, ahogy van…

Még több

Programajánló