5 film a tökéletes vasárnap estéért

Ma este is lesz miért bekapcsolni a tévét! Mutatjuk a legjobb filmeket!

5 film a tökéletes vasárnap estéért

Apuci pácban, anyuci Kubában (RTL Klub, 19:55)

Carlo (Fabio De Luigi) és Giulia (Valentina Lodovini) nagycsaládos káoszban élnek. A feleség lemondott az ügyvédi karrierjéről, hogy három gyermeküknek szentelhesse az életét. Egy ponton azonban úgy érzi, elfáradt. Szerencsére Carlo azt hiszi, az anyák élete könnyű, sok-sok pihenéssel, ezért úgy dönt, húgával elutazik 10 napra, férje pedig otthon maradhat a kicsikkel. Carlo ekkor még nem is sejti, mekkora bajban van…

A biztonsági őr (TV2, 22:00)

Eddie (Antonio Banderas) veterán katona, aki egyszerű, megbízható munkát keres, így végül egy plázában lesz biztonsági őr. Az első műszakja azonban hamar hátborzongató fordulatot vesz: az éjszaka közepén egy riadt tinilány kopogtat és kér segítséget, egy bűnszervezet üldözi, akik ellen tanúskodnia kell. Eddie segíteni akar, de nem is sejti, hogy hamarosan profi gyilkosok érkeznek.

Sakáltanya (VIASAT3, 21:00)

Violet (Piper Perabo) arról álmodik, hogy sztár lesz a nagyvárosban, ezért gitárja társaságában New Yorkba költözik, ahol azonban csalódás várja. Ekkor munkát vállal egy különleges klubban, a Sakáltanyában, ahol a személyzet minden tagja nő, a vendégek pedig mind férfiak. A lányok nem csupán az italról gondoskodnak, ennél sokkal izgalmasabb a munkájuk.

A (sz)ex az oka mindennek (RTL II, 23:00)

Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) annak idején egymással veszítették el a szüzességüket, ám a dolog csak egyetlen éjszaka történt meg köztük. Évekkel később találkoznak, amikor rájönnektévéc, ez az egy alkalom totál meghatározza a szexuális életüket. A srác igazi nőcsábász, a lány pedig folyton rossz pasikba szeret bele. Ha mindez nem lenne elég, mindketten azt érzik, kezdenek beleszeretni a másikba…

Annabelle 3. (HBO, 20:00)

Ed és Lorraine Warren (Patrick Wilson, Vera Farmiga) mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszabadítsák a világot a kegyetlen démontól, aki az Annabelle nevű babában lakozik. Jobbat nem tudnak kitalálni, a gonosz játékot a pincébe zárják a többi sátáni ereklye közé. Nem sejtik azonban, hogy Annabelle erősebb, mint hitték és nem tűri a bezártságot. A leggyengébbet szemeli ki a házban: Warrenék kislányát.

Még több

Programajánló