Ezeket az újdonságokat láthatod a Netflixen augusztusban

Erre szokták mondani, hogy a bőség zavara…

Ezeket az újdonságokat láthatod a Netflixen augusztusban

Ahogy már megszokhattad így a hónap elején, ismét érkezik a netflixes ajánló, a program pedig ebben a hónapban különösen sokszínűre sikerült! Koronavírus ide vagy oda, a Netflix nem állt le a tartalmak gyártásával, és most úgy telepakolták neked az augusztust, hogy csak úgy kapkodni fogod a fejed. Új sorozat? Folytatás? Filmek? Csak győzz választani!

Olyan kedvenceidnek jön folytatása, mint a Lucifer, aminek már az ötödik évadát darálhatod (hurrá!), vagy a Dirty John. Bár a sorozat magyar címéről még nem sikerült döntenie a Netflixnek (Aljas és Mocskos Johnként is olvashattad már), az alapkoncepción ezen mit sem változtat: a produkció egy antológiasorozat, vagyis minden évad más sztorit mesél el (a lá Amerikai Horror Sztori). Ezúttal Betty Broderick történetét ismerheted meg, amit Amerikában senkinek nem kell bemutatni, annyira felforgatta az országot. Itthon viszont abszolút spoilermentesen áshatod bele magad az ügybe, amiről csak annyit árulunk most el, hogy az előző szezonhoz hasonlóan ez a szerelem is gyilkosságba torkollik majd…

Persze egy csomó vadiúj sori is érkezik, ezek közül talán az egyik kedvencünk a Tinédzser fejvadászok. Egy ikerpárról szól, akik a suli mellett egy nagyon nem szokványos diákmunkát végeznek: fejvadászok, a feladatuk pedig az eltűnt szökevények becserkészése. Ez pedig egy elég szupernek ígérkező akció-vígjátékot eredményez, ami az új favoritod lesz, amíg a Riverdale 5. évadára vársz!

Természetesen a filmek esetében is rengeteg választási lehetőséged lesz augusztusban is. Az egyik legmenőbb újdonság szerintük a sok-sok magyar produkció, olyan címekkel, mint a Poligamy, az extra jelenetekkel bővített (!) Martfűi rém vagy a Vizsga. 

És ha szeretted A fiúknak, akiket valaha szerettem vagy a Csókfülkét, akkor készülj, mert a Netflix új tini romkomja is legalább ilyen szupernek ígérkezik, sőt: még némi Step up-hangulatra is számíthatsz. A Más ritmusra egy olyan lányról szól, aki abszolút nem tud táncolni, mégis muszáj megnyernie egy táncversenyt annak érdekében, hogy bejusson az álomegyetemére.

Az augusztusban érkező produkciók teljes listáját itt tudod csekkolni:

View this post on Instagram

Elég színes honapunk lesz!

A post shared by Netflix Magyarország (@netflixhu) on

Még több

Programajánló