Új infók derültek ki a Marvel következő mozijáról

Most nem az Örökkévalókról, hanem a Shang-Chiról lesz szó.

Új infók derültek ki a Marvel következő mozijáról

Egy tökéletes világban már rég végigizgultad volna Fekete Özvegy első önálló kalandját, és már javában hangolódnál a novemberben érkező Örökkévalókra. Csakhogy a koronavírus felborította ezeket a terveket, így ősszel jön Scarlett Johansson, és majd csak jövő február 11-én veszik át tőle a stafétát Angelina Jolie-ék. A következő produkció a Marvel univerzumában viszont (egyelőre) változatlanul maradt a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája. Erről hoztunk most infókat!

Az első ázsiai szuperhőst valamikor tavasszal láthatod a mozikban, a forgatást pedig épp akkor kezdték el Ausztráliában, amikor a globális járvány mindent leállított. De úgy néz ki, tényleg nem kell csúszás miatt aggódnod, a Collider szerint ugyanis máris újraindítják a munkát, így augusztus végén foroghatnak is a kamerák. A setet már fel is építették, a levegőből lőtt lesifotón pedig az is látszik, milyen hatalmas produkció is lesz ez:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Shang-Chi egyébként teljesen új karaktert és történetet hoz a Marvel világába. A címszereplőt Simu Liu alakítja, akit azonnal megjegyzel, miután láttad róla ezt a képet:

A további szerepekben láthatod a Kőgazdag ázsiaiakból ismert Awkwafinát, Ronny Chienget és Michelle Yeoh-t, illetve a hamarosan a Mulanban is felbukkanó Rosalind ChaotTony Leung pedig egy általad már ismert szereplőt, a Mandarint fogja alakítani. Tudod, ő volt az, akinek a kamu-verziója már felbukkant a Vasember 3-ban, akit Ben Kingsley színészkaraktere játszotta el.

Bár a történetről szokás szerint szinte semmit nem tudni, a cím valamennyit sejtet: az a bizonyos tíz gyűrű nem ékszerekre utal, hanem egy titkos terrorista szervezetre, aminek legfőbb célja a világ elpusztítása. Ez az az alvilági csoport, aminek a Mandarin a vezetője. Ám nem a főgonosz lesz az egyetlen kapcsolat a Shang-Chi és a többi Marvel-film között: feltehetőleg Rhodey Rhodes, azaz Hadigép (Don Cheadle) is felbukkan majd, hogy segítsen az új szuperhősnek.

Még több

Programajánló