5 film a tökéletes péntek estéhez

Nincs kedved ma este kimozdulni? Ne aggódj, így sem fogsz unatkozni! Mutatjuk milyen filmek várnak ma rád a tévében!

5 film a tökéletes péntek estéhez

Mamma Mia! (Film Now – 20:00)

Ha egy kis zenével, romantikával na meg persze elmaradhatatlan poénokkal szeretnéd kezdeni a péntek estét, akkor ne hagyd ki a Mamma Mia első részét, Meryl Streeppel, Pierce Brosnannal és Colin Firth-tel a főszerepben. Tudod, a film forgatása a Szkopelosz görög szigeten zajlott, ha tehát a koronavírus miatt idén nem jutottál el nyaralni, legalább a filmet nézve gyönyörködhetsz a csodás tájban.

Hatodik érzék (AXN -22:00)

Night Shyamalan filmje annak idején hatalmas szenzáció volt, köszönhetően a történet nem várt fordulatának… Most persze nem fogjuk lelőni a poént, de ha eddig még nem láttam ezt a Bruce Willis főszereplésével készült thrillert, akkor semmiféleképpen nem szabad kihagynod. A sztori egyébként egy hatéves kisfiúról, Cole-ról szól, akit rémálmok gyötörnek és látja a halottakat. Őt próbálja megmenteni Bruce Willis, mint pszichológus. Hogy sikerrel-e, ez maradjon a film titka…

Aki bújt (HBO – 22:00)

Ha félni is szeretnél egy kicsit, de közben nevetnél is, akkor ne hagyd ki ma este az Aki bújt című horror-vígjátékot. Adott egy fiatal lány, aki beházasodik egy patinás, gazdag családba, az új családja azonban közli vele, hogy ahhoz, hogy valóban családtag lehessen, részt kell vennie egy játékon, nevezetesen egy bújócskán… Innen már talán sejteni lehet, hogy ez a bújócska nem lesz annyira ártatlan. Egészen a pontosan a lány élete fog függeni tőle.

Amerikai pszichó (Filmcafe – 22:40)

Az Amerikai pszichó kétségtelenül Christian Bale egyik legjobb filmje. A történet izgalmas, Christan játéka szinte beszippantja a nézőket – nem mellesleg pedig elképesztően dögös is volt ebben a filmben. A sztori szerint a Christian Bale által alakított Patrick Bateman egy gazdag és befolyásos Wall Street-i befektető fia, aki megszállottja a pénznek, a sikernek, a divatnak és a stílusnak. Igazi társasági ember, akinek azonban van egy elég sötét oldala is…

A Wall Street farkasa (Filmbox Premium – 23:05)

Véleményünk szerint Leonardo Di Caprio már ezért a szerepéért is megkaphatta volna az Oscart, hiszen elképesztő alakítást nyújtott Jordan Belfortként, a tőzsdepiac gátlástalan szélhámosaként. De Leo mellett Matthew McConaughey is fergetegesen játszik a filmben, főleg abban a bizonyos kántálós, mellveregetős jelenetben. Martin Scorsese filmje egyszerűen lehengerlő, kár lenne kihagynod.

Még több

Programajánló