A legjobb filmek ma este a tévében

Előre szólunk: te imádni fogod, a pasid már nem biztos…

A legjobb filmek ma este a tévében

Rossz anyák karácsonya (Cool, 21:00)

A Rossz anyák Mila Kunisszal hatalmas siker volt, valószínűleg ezért döntöttek úgy az alkotók, hogy megcsinálják a második (ünnepi) részt is. Amerikai vígjáték lévén biztos te sem várnál semmi extrát a folytatástól, és még mi is meglepődtünk, de teljesen rendben van ez a film. A színésznők hozzák az elvárt szintet, a poénok még mindig működnek, a karácsonyi  hangulat pedig csak hab a tortán! Ráadásul egyáltalán nem kell ahhoz anyának lenned, hogy velük tudj nevetni.

Mamma Mia! (Prime, 21:000)

Jöhet ma este egy brutál romantikus musical? Ha nálad semmi sem túl csöpögős, igazi csajos estét tartanál, és bírod az ABBA slágereket, akkor ez a tökéletes választás számodra. Mondjuk a látványvilág és a táj tényleg lenyűgöző, Maryl Streep ebben is zseniálisat alakít, de Colin Firth és Pierce Brosnan sem rosszak… Összességében nem lősz mellé ezzel a filmmel sem ma este!

Nem kellesz eléggé (Viasat3, 21:00)

Éééés íme egy újabb amerikai romkom mára, ami ráadásul fél Hollywoodot felvonultatja! Ugyanis Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Bradley Cooper, Ban Affleck is szerepelnek benne. Oké, a sok szálon futó történet itt talán már nem üt akkorát, mint az Igazából szerelemben, de ahhoz azért elég jól működik, hogy egy húzós hét után kikapcsolj vasárnap este.

Star Wars: Skywalker kora (HBO, 20:00)

Végre egy olyan film, ami a pasidnak is tetszeni fog! Ha nem volt alkalmad a Skywalker-saga befejező részét moziban csekkolni, akkor ma végre bepótolhatod a lemaradásod. Ha igazi Csillagok háborúja fan vagy, akkor pedig kötelező is! Végre kiderül, hogyan alakul a jedik sorsa, hogy az Ellenállás vagy az Első Rend győzedelmeskedik, sőt Rey származására is fény derül, ahogyan Kylo Rennel való kapcsolatára is. Izgisen hangzik, igaz?

Még több

Programajánló