A nézők elárulták: szerintük ezek a legidegesítőbb filmjelenetek a világon

A Redditen elpanaszolták őket, mi pedig összegyűjtöttük neked!

A nézők elárulták: szerintük ezek a legidegesítőbb filmjelenetek a világon

Bosszúállók: Ultron kora

„A film elhiteti velünk, hogy Pietro, vagyis Higanyszál olyan elképesztően gyors tud lenni, hogy képes tényleg mindenkit megmenteni. Ehhez képest mégis belehal abba, amikor megpróbálja megmenteni Clintet. Nemcsak a halála frusztráló, de az a tény is, hogy mennyi lehetőséget elszalasztottak azzal, hogy nem hagyták még élni. Ilyenkor megnézem inkább az X-Men-filmeket, ahol olyan epikus karakterré tették, amilyet megérdemel.”

Grease

„Megőrülök a Grease végétől, amikor a kocsi felrepül az égbe. Semmi értelme az egésznek.”

Titanic

„Rose meghal és a túlvilágban kivel találkozik? Nyilván azzal a pasival, akivel 80 évvel ezelőtt kavart egy hajón…Mi a helyzet a férjével, a családjával?! Azokkal az emberekkel, akikkel egy egész életet leélt?! Talán volt egy gyereke, aki meghalhatott. Most csak találgatok, de értitek.”

Szex és New York

„Lehet, hogy hülyén hangzik, de én utálom a Szex és New York happy endjét. Ne értsetek félre, imádtam a sorozatot, de utáltam az üzenetét. Ami kábé ennyi: mindegy, hányszor aláznak meg, törik össze a szíved, attól még menj hozzá, mert ilyen idősen már ciki szinglinek lenni…”

Vasember 3

„Tony megfenyeget egy terroristát, majd ezek után tényleg az az egyelten páncélja van kéznél a 42-ből, amiben nincsen rendes fegyver beépítve?! Ha szó szerint bármelyik másik páncélt választotta volna, nem lett volna para, hogy támadnak a helikopterek. Plusz, miért nincsen már egy szuper biztonsági rendszere? Nem ő a világ legzseniálisabb feltalálója?!”

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.

„Amikor Harry kettétöri a bodzapálcát. A filmben azt látjuk, hogy Harry darabokra töri, majd eldobja a pálcát, ami arra utal, hogy továbbra is Draco Malfoyét fogja használni behatárolhatatlan ideig. (Főleg, hogy nem igazán hemzsegnek ekkor már a pálcakészítők.) Csakhogy nagyon nem így van! A könyvben Harry megjavítja a saját imádott pálcáját, a bodzapálcát pedig visszateszi Dumbledore sírjába.”

 Batman Superman ellen – Az igazság hajnala

„Lehet, hogy klisé, de az első jelenet, ami beugrik, az a Batman Superman ellen borzalmas konfliktusmegoldása. Egészen odáig, hogy Superman bemondja a Martha nevet, még kedveltem is a filmet. De onnantól visszafordíthatatlanul megutáltam.”

Igazából szerelem

„Nincs annál idegesítőbb, amikor Alan Rickman karaktere vesz egy nyakláncot annak a nőnek az irodában, míg a felesége csak egy random Joni Mitchell CD-t kap. Főleg, mert már nyilván amúgy is megvannak neki ezek a dalok. Nagyon fel tudok háborodni, hogy az esze helyett egy másik testrészével gondolkodik.”

Még több

Programajánló