Látnod kell Tom Holland és Bill Skarsgard közös filmjének előzetesét!

Tudod, ez az a film, amiben Tomon és Billen kívül olyan pasik is játszanak, mint Robert Pattinson vagy Sebastian Stan.

Látnod kell Tom Holland és Bill Skarsgard közös filmjének előzetesét!

A Netflix a legújabb filmjével igencsak kitett magáért: a Mindig az ördöggel már csak a szereplőgárdája miatt is esélyes a legújabb kedvenceddé válni. Soroljuk, kik azok a helyes és szupertehetséges színészek, akik szerepelnek benne: Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan és Bill Skarsgård. Valószínűleg ez is elég ahhoz, hogy felkerüljön a film a listádra, de a történet is eléggé meggyőző. 

„Vannak akik arra születnek, hogy eltemessék őket. Az ohioi Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben baljós alakok – egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riley Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) – gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd. A film a II. világháború és a vietnámi háború közötti időszakban játszódik, és a rendező, Antonio Campos lenyűgöző és horrorisztikus képet fest az igazak és a korruptak közötti harcról a Mindig az ördöggel című filmben. További szereplők Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett és Pokey LaFarge. Az izgalmas és finoman szőtt történet Donald Ray Pollock díjnyertes regényén alapszik”– olvasható a Netflix hivatalos leírásában.

A produkcióról  múlt héten már kijött néhány fotó, most viszont végre a film első előzetesét is csekkolhatod! A premierig pedig már nem kell sokat várnod: szeptember 16-ától válik elérhetővé a Netflixen.

Még több

Programajánló