Most sírjunk vagy nevessünk a Star Wars karácsonyi filmjén?

A történelem megismétli önmagát?

Most sírjunk vagy nevessünk a Star Wars karácsonyi filmjén?

Ha hatalmas Star Wars-fan vagy, akkor pontosan tudod, hogy van egy része a franchise-nak, amiről egyszerűen nem beszélünk. Mindenkinek jobb, ha jótékony homály fedi ugyanis az 1978-as karácsonyi különkiadást, aminél kínosabb képsorok talán nem is léteznek. Ezt konkrétan egyetlen egyszer vetítették le, de olyan borzalmas volt, hogy utána se tévén, se videón nem adták ki.

Akkor hogy lehet, hogy a Disney látszólag nem tanul a korábbi hibákból? Merthogy képzeld, az történt, hogy bejelentették az újabb karácsonyi Star Wars-filmet! Csak ezúttal LEGO-ból. „A különkiadás újra összehozza Reyt, Finnt, Poe-t, Chewie-t, Rose-t és a droidokat, hogy együtt ünnepeljék az élet napját, mely ünnepet először az 1978-as Star Wars-karácsonyban mutatták be. Az új LEGO-film a Disney+-on lesz látható”– olvasható a stúdió közleményében.

A történet szerint ez a film közvetlen folytatása a Skywalker korának. Rey és BB-8 új kalandra indulnak, hogy mélyebben megismerjék az Erőt, ám egy titokzatos Jedi Templomnál belekeveredik egy időutazásba. Így a Star Wars-filmek legikonikusabb pillanatait éli majd át, olyan karakterekkel találkozva, mint Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda vagy Obi-Wan. De persze, ahogy minden karácsonyi filmnek, Rey fő küldetése mégis az lesz, hogy idejében visszaérjen az ünnepre, és megtanulja, mit jelent valójában a karácsony (vagyis hát az élet napja).

Elvileg néhány színész (de nem mind) is visszatér, hogy a hangjával újra életre keltse a karakterét, de a hivatalos szereplőlistát még nem adták ki. Azt viszont már lehet tudni, mikor láthatod a Star Wars legújabb karácsonyi kísérletezését: november 17-én debütál a Disney+-on.

Még több

Programajánló