A legjobb filmek ma este a tévében

Na, te melyiket választod?

A legjobb filmek ma este a tévében

Mary Poppins visszatér (RTL Klub, 21:00)

Az újragondolt Mary Poppins Emily Blunt főszereplésével akkora siker volt, hogy már el is kezdték a következő rész előmunkálatait. Ha  láttad a filmet, nem is kell magyaráznunk, miért jó választás ma estére. Ha viszont még nem csekkoltad a 2018-as feldolgozást, van néhány érvünk! Először is vegyes technikájú a mozi, vagyis a valódi díszletek és élő szereplők mellett rajzoltak is vannak benne. Másodszor: Emily Blunt tényleg csodásan alakítja Mary Poppinst, de feltűnik mellette még például Colin Firth is. És ha ez nem lenne elég, egy rakás díjra is jelölték, többek között esélyes volt az Oscaron, a Golden Globe-on és a BAFTA-n is.

Angyalok és démonok (Prime, 21:00)

Nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy ne láttad volna még, legalább egyszer ezt a filmet. Szóval biztosan képben vagy a sztorival kapcsolatban. Már csak annyi a kérdés, van-e kedved ma este egy akciódús, szövevényes, kódfejtős sztorihoz, mint a Dan Brown regénye alapján készült Angyalok és démonok. Szerintünk továbbra is megunhatatlan!

Gravitáció (RTL II, 23:00)

Csak akkor ajánljuk ezt a mozit, ha épp szuper passzban vagy, akkor viszont nagyon! A film ugyanis a világűrben játszódik, ahol a két főszereplő, Sandra Bullock és George Clooney egy meteorzápor miatt balesetet szenvednek. Ennek következtében mindenki más meghal rajtuk kívül, elszakadnak az űrsiklótól, elveszítik a kapcsolatot a Földdel, és egymáshoz kötve sodródnak a világűrben. Feszültség, reményvesztettség, pánik jellemzi végig, szóval tényleg felkavaró, mégis zseniális alkotás.

Benjamin Button különös élete (Sony Max, 20:00)

Ez a 2008-as film is már-már klasszikussá válik. Ez persze nem is csoda, hiszen tökéletes, ahogy vászonra vitték F. Scott Fitzgerald novelláját! Oké, az izgalmas történet adott volt, hogy a főszereplő visszafelé öregszik, de remek a szereposztás is (Brad Pitt és Cate Blanchett), nem beszélve a dramaturgiai megoldásokról és a mesés képi világról. Tényleg magával ragadó az egésznek a hangulata!

Még több

Programajánló