10 váratlan filmes vendégszereplő, aki ellopta a show-t

Ezeknél konkrétan nincsenek jobb cameók!

10 váratlan filmes vendégszereplő, aki ellopta a show-t

Deadpool 2

Az egyik legviccesebb cameo valaha: Brad Pitt csupán néhány másodpercre látható, úgyhogy első nézéskor még lehet, hogy észre sem vetted, vagy épp el sem hitted, hogy Brad volt az. Éppen ezért olyan hatalmas meglepetés, hogy könnyen a Deadpool második részének egyik legjobb pillanata lett. 2:02-től csekkolhatod a videóban.

Holiday

Eredetileg Dustin Hoffman ikonikus fél mondata nem szerepelt a Holiday forgatókönyvében, a színész csak épp a környéken járt. Amikor beugrott a videotékába megnézni, mi folyik ott, a producerek felkérték, hogy szerepeljen abban a jelenetben, amikor Jack Black a Diploma előtt híres betétdalát énekli. Ami Hoffman első filmszerepe volt, egyben az első alakítás, amiért Oscarra jelölték.

 

Jégvarázs

Ugyan egy rajzfilmről van szó, de talán épp ezért olyan szuper ez a vendégszereplés. A Disney két legcukibb modern meséjének világa találkozik a Jégvarázs egyik jelenetében, amikor Elza koronázására készülődnek. Anna ugyanis elszalad Aranyhaj és Flynn Ryder mellett egészen pontosan 0:11-kor.

Thor: Ragnarök

Loki színdarabja már magában is vicces, de akkor lesz igazán zseniális, amikor rájössz, kik játszanak benne! Thort Chris bátyja, Luke Hemsworth, Lokit Matt Damon, Odint pedig Sam Neill alakítják. Bizony, azok a szörnyű, ripacskodó színjátszók elismert művészek!

Éjszaka a múzeumban 2.

Tudtad, hogy a Larry Daley-t és Amelia Earhartot „üldöző” kupidótrió valójában a Jonas Brothers? Ha jobban megnézed a szobrokat, tényleg hasonlítanak Nickre, Joe-ra és Kevinre, de az igazi árulkodó jel a hangjuk: konkrétan a saját dalukat, a Love Bugot is eléneklik!

Star Wars: Az ébredő Erő

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy erről fogalmad sem volt, de Daniel Craig is szerepelt a Star Warsban! Mivel rohamosztagost alakított (azt, amelyiken Rey először használja az Erőt), ezért itt is egyedül a hangja lehet árulkodó. Egyébként azért keveredett Az ébredő Erő forgatására, mert a mellette lévő stúdióban készült éppen a soron következő James Bond-film!

Mindig csak talán

A Netflix egyik legszórakoztatóbb romkomja a Mindig csak talán. Ha még nem láttad, akkor előre is bocsi, hogy lelőjük ezt a meglepit, de Keanu Reeves az egyik mellékszereplő. Saját magának egy eltúlzott verzióját alakítja olyan elképesztően, hogy muszáj (legalább egyszer) megnézned miatta a filmet.

Vaskabátok

Újabb, gyakorlatilag észrevehetetlen cameo, ami épp ezért zseniális: a Vaskabátok című brit vígjátékban tűnik fel Cate Blanchett mint Janine, a bűnügyi helyszínelő. Teljes felszerelésben van tetőtől talpig, így maximum csak a szeméről és a hangjáról lehet felismerni.

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése

Gyakorlatilag egész Hollywood statisztált ebben a filmben. Heidi Klumtól Serena Williamsig rengeteg sztárnak volt néhány mondatos szövege, de ez persze elengedhetetlen, ha a sztori a Met-gálán játszódik! Természetesen a Kardashian-Jenner-család tagjait is ki lehet szúrni a háttérben.

+1 Marvel Univerzum

A cameózás királyát nem hagyhattuk le a listáról: a Marvel képregényeinek atyja, Stan Lee egészen haláláig megfordult az összes szuperhősfilmben konkrétan 1989-től. Nehéz lenne egy kedvencünket kiemelni, úgyhogy inkább rád hagyjuk a választást: melyik filmes szereplését szeretted a legjobban?

Még több

Programajánló