6 film, ami borzasztó kritikát kapott, mégis imádják az emberek

Fogadjunk, hogy titokban te is bírod ezeket!

6 film, ami borzasztó kritikát kapott, mégis imádják az emberek

A nemzet aranya

Rotten Tomatoes: 46 %

Nincs olyan kritikus, aki ne húzta volna le Nicolas Cage filmjét, és tényleg, ha belegondolsz, tele van béna klisével, gagyi hollywoodi fordulattal (pl. ellopni a Függetlenségi nyilatkozatot – ne máááár). És mégis működik! Végülis a zene jó, a színészek nem rosszak, a sztori annyira abszurd, hogy leköt, szóval nem véletlen, hogy még második részt is csináltak neki.

via GIPHY

Jumanji (1995)

Rotten Tomatoes: 56 %

OMG, 56 %? Miért? Az ötlet eredeti, a színészek zseniálisak, a jelmezek és díszlet pedig kiemelkedő volt a maga korában. Mi bármikor újra tudnánk nézni! És te?

via GIPHY

A múmia

Rotten Tomatoes: 60 %

Oké, a múmia inkább vicces, mint ijesztő, ahogyan az is, ahogy Brandon Fraser 125x is megmenti a világot emberfeletti képességeivel. De mégis, a sztori visz magával, a karakterek pedig tök szerethetőek. Nálunk ez is többet kap 60%-nál!

via GIPHY

Neveletlen hercegnő

Rotten Tomatoes: 48 %

Rendben. Ez tényleg nem egy mestermű. Még a romkomok között is igazán gyengének számít. A sztori totál hiteltelen, ahogy a karakterek is, sőt, a királynő és Lilly személyisége egyenesen irritáló. De be kell vallanunk, ezekkel együtt is imádnivaló az egész, és eddig legalább ötvenszer láttuk, de pszt, ez titok!

via GIPHY

Armageddon

Rotten Tomatoes: 38 %

Nem is értjük, ebben a filmben minden benne van, amire szüksége lehet az ember lányának egy esős vasárnap estén. Világvége, akció, kaland, romantika, plusz  a fiatal BRUCE WILLIS és a fiatal BEN AFFLECK.

via GIPHY

Kellékfeleség

Rotten Tomatoes: 19 %

Nem, nem és NEEEM! 19 százalék??? Ez őrület! Ez a film zseniális a maga kategóriájában! Eredeti az ötlet, a helyszín és a látvány lenyűgöző, a poénok tényleg működnek, Adam Sandler és Jennifer Aniston párosa pedig a szokásosnál is jobb formáját hozza.

via GIPHY

Még több

Programajánló