Ezekért a filmekért érdemes bekapcsolni ma a tévét

Nevetés, rettegés és real life vírushelyzet helyett egy kis fikció.

Ezekért a filmekért érdemes bekapcsolni ma a tévét

A hosszúhétvége harmadik estéjén már másra sem vágysz, csak arra hogy otthon feküdj a kanapén? Ebben az esetben mi majd megmondjuk neked, hogy mit érdemes nézni szombat este a tévében.

Fertőzés (21:05 – HBO2)

Oké, lehet hogy most egy picit mi is belekóstolhattunk abba, hogy milyen az, amikor egy világjárvány közepén találja magát az ember, de ha szeretnéd látni, hogy miként képzelték el ugyanezt – vagy valami hasonlót – Hollywoodban még évekkel ezelőtt, akkor mindenképpen nézd meg a Fertőzés című filmet, amiben Gwyneth Paltrow is szerepel. A vírus ebben a filmben is Ázsiából ered, a tünetek pedig kifejezetten durvák: köhögés, láz, bénulás, agyvérzés és végül halál.

Holnapután (21:00 – SuperTV2)

Ha valami más típusú katasztrófát néznél a járvány helyett, akkor a Holnapután lesz a te filmed, amiben vannak röhejesen abszurd dolgok, ettől függetlenül viszont érdemes megnézni, még úgyis, ha valószínű, hogy ránk nem egy ilyen típusú katasztrófa vár, ha tovább melegedik a bolygó. A sztori szerint viszonylag gyorsan megérzi az egész bolygó azt, hogy egy sziget nagyságú jégtömb levált a Déli-sarkról, Amerika pedig megbénul.

Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét (20:40 – RTLII)

Ha sem járványokkal, sem a klímaválsággal nem foglalkoznál a szabad estéden, akkor George Clooney és Brad Pitt társaságát is fel tudjuk ajánlani az egyi kedvenc vígjáték-sorozatod második részében. Danny (vagyis Clooney) és elit bandája most Európában garázdálkodik, méghozzá egyszerre három nagyobb városban is, csakhogy közben vadászik rájuk Rusty (vagyis Brad Pitt) exnője.

John Wick (22:15 – TV2)

Ha nem elég Clooney meg Pitt, egy másik szépfiút is nézhetsz, méghozzá Keanu Reeves-t, csak ez a film kevésbé vicces. John Wick bérgyilkos, de nyugdíjazta magát, csakhogy nem hagyják békén, úgyhogy ismét elő kell vennie fegyvereit, hogy bosszúhadjáratra induljon. Egyedül harcol egy hadseregnyi bérgyilkos és gengszer ellen, mégsem egyértelmű, hogy ki győz. Szerinted?

Coco (21:00 – VIASAT3)

Egyszerre cuki, gyönyörű és megható ez a Disney-mese, amit ha még nem láttál, kötelező most leülnöd a tévé elé! Csaldja nem engedi Miguelnek, hogy zenéljen, ám neki mindene a gitár és bálványa, Ernesto de la Cruz. Aztán egy véletlen folytán a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színes világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét, illetve felfedi végre családjának valódi történetét.

Még több

Programajánló