4 szuper film a vasárnap esti pihenéshez

Tárazz be anyukád legfinomabb sütijéből és vackold be magad a kanapéra egy otthoni hétzáró mozizásra.

4 szuper film a vasárnap esti pihenéshez

Szakíts, ha bírsz (TV2, 21:20)

Szakítani sosem könnyű, pláne, ha az exeddel egy lakáson kell osztoznotok és egyikőtök sem hajlandó kiköltözni. Pontosan ez történik Brooke-kal (Jennifer Aniston) és Gary-vel (Vince Vaughn), akik úgy próbálják a másikat elüldözni, hogy a legaljasabb húzásokat vetik be a másik módszeres kiidegelésére.

Agymanók (Viasat3, 21:00)

Riley egy cuki kislány, aki imádja a suliját és a barátait. Viszont, amikor a szülei úgy döntenek, hogy másik városba kell költözniük teljesen elborulnak Riley érzelmei. Pontosabban a fejében lakó 5 fő érzés: Derű, Bánat, Harag, Undor és Majré. A nagy kavarodásnak csak akkor lehet vége, ha Derű és Bánat összefog Riley boldogságáért.

Doktor Szöszi 2. (prime, 21:00)

A Harvard befejezése után sem csökken Elle (Reese Witherspoon) népszerűsége és menő ügyvédként tölti a mindennapjait, mellette boldogan szervezi az esküvőjét. Nem is kérdés, hogy a kutyusa mamáját is meghívja, viszont kiderül, hogy Gyilkos mamáját fogva tartják. Elle meg sem áll a törvénymódosításig, hogy egy blöki se lehessen állatkísérletek áldozata.

Charlie angyalai (HBO2, 21:00)

Az angyalok visszatérnek, még menőbb kütyükkel és szettekkel, mint valaha. A legmenőbb közülük Kristen Stewart, akit egyszerre fura és üdítő egy tőle ennyire idegen szerepben látni. Charlie újabb bevetésre küldi őket, de még ő sem sejtheti, hogy valaki belülről próbálja meg tönkretenni a csapatot. Kérdés, hogy vajon időben észreveszik-e az árulót.

Még több

Programajánló