5 híres dal titkos jelentése, amitől eldobod az agyad

Mostantól egész másképp fogod ezeket hallgatni!

James Blunt – You’re Beautiful

A fél világ a mai napig azt hiszi, hogy ez egy gyönyörű, érzelmes szám, de a valóságban totál hátborzongató az egész. James Blunt bevallotta egyszer, hogy egy részeg srácról szól, aki elkezd követni egy lányt a metrón. Így már azért inkább beteg, mint romantikus, igaz?

Maroon 5 – Harder to Breathe

Fogadjunk, hogy te is azt hitted idáig, hogy ez egy írtó romantikus szám, ami egy valódi szerelemről szól. Nos, Adam egy interjúban elárulta, hogy csak dühében dobta össze a dalt az utolsó percben, hogy végre legyen valami. A nyakukon volt ugyanis a határidő, a kiadó pedig nagy nyomást gyakorolt rájuk, hogy mikor lesznek már kész a lemezzel.

Selena Gomez – Wolves

A rajongók egyértelműen úgy fordították le maguknak a 2017-es dalt, hogy Sel lupusszal való harcáról szól. A ‘LUPUS’ latinul ugyanis fakrast jelent. Az énekesnő viszont elárulta, hogy valóban egy nagyon személyes dalról van szó, amiben őszintén beszél az érzéseiről, viszont a szövegen még Japánban dolgozott még 2011-ben, a lupuszt viszont később diagnosztizálták nála.

Lorde – Royals

Amikor 2013-ban debütált Lorde dala, mindenki egyértelműen az angol királyi családra asszociált, és még mindig sokan így érelmezik a dalt. Azonban az énekesnő később megerősítette, hogy a szöveget egy kép ihlette, amit a National Geographic-ban látott, méghozzá egy baseball játokosról, George Brettről, aki a Kansas City Royals csapatában játszott.

Brian Adams – Summer Of ’69

Mindenki úgy hitte sokáig, hogy ez a zenész életrajzi ihletésű dala, ami a zenei pályájának kezdete ihletett. Bocsi, ez kizárólag a szexről és a 69-es pózról szól, és ezt maga Brian Adams is megerősítette.

Még több

Programajánló