Vicces teória terjed Edward Cullen péniszéről

Ha az Alkonyat vámpírfiúja állandóan hideg, akkor minden testrésze hideg, ugye? Még az is!

Vicces teória terjed Edward Cullen péniszéről

A TikTokon kezdett terjedni egy videó, ami azt a teóriát járja körbe, hogy Edward Cullennek, vagyis az Alkonyat egyik főhősének valószínűleg egy jégcsap van a pénisze helyén. Ezen felbuzdulva az amerikai Cosmo egyik újságírója őrült nyomozásba kezdett

via GIPHY

Az első dolog, ami szerinte mindezt bizonyítja: Edward mindig hideg. Nagyon hideg. Annyira hideg, hogy ez volt az egyik ok, ami miatt Bella elhitte, hogy Edward tényleg vámpír. És ha Edward teste hideg, akkor elképzelni is nehéz, mennyire hideg lehet odalent. Emlékezz csak arra, hogy amikor Bellát fel kellett melegíteni, akkor is Jacob ölelte őt át, mert ha Edward tette volna ugyanezt, akkor Bella halálra fagyott volna.

via GIPHY

És mi a második bizonyíték arra, hogy Edward pénisze egy jégcsap lehet? Amikor először csókolózott Bellával, a lány azt mondta, a fiú ajka olyan, mint a hideg márvány. Milyen a márvány? Kemény. Nagyon kemény és hideg. Na most, ha Bella szerint Edward ajka hideg és kemény, akkor egyszerűen tényleg nem lehet másra gondolni, csak arra, hogy az a testrésze  – ami normális emberek esetében egy meleg és vérbő, viszonylag puha dolog – egy nagyon kemény és hideg valami, pont mint egy jégcsap.

via GIPHY

De hát milyen lenne, hiszen Edwardnak nincs vére, gyakorlatilag halott, így nem folyik semmi az ereiben, vagyis odalent sem. Mondjuk, hogy akkor miként van merevedése, az már egy újabb sor kérdést vet fel. És ha nincs vér a testében, hogy élik túl a spermiumok? Márpedig valaminek kellett ott lennie, hiszen született egy CGI-tuningolt gyerekük…

Ezekre valószínűleg nem kapunk választ egyik újabb regényben sem, pedig az lenne az igazán nagy siker, ha valaki végre kimondaná az igazságot Edward péniszével kapcsolatban!

via GIPHY

Még több

Programajánló