6 dolog, ami a filmekben jól néz ki, de a valóságban sosem történne meg

Vannak dolgok a filmekben, amik nagyon nem valósághűek, de ha a fénykardok létezését el tudjuk fogadni, akkor ezeket is..,!

6 dolog, ami a filmekben jól néz ki, de a valóságban sosem történne meg

Valótlan vezetés

A filmekben úgy tűnik, bárki is vezet, van egy olyan szuperképessége, hogy bármeddig el tudja fordítani a tekintetét az útról a mellette ülőre anélkül, hogy karamboloznának. Percekig beszélgetnek így, de konkrétan sosem kell hirtelen fékeznie, nem megy át véletlenül a piroson (mert ha átmegy, akkor ugye direkt teszi), és nem megy neki semminek. A valóságban a vezetés első alapszabálya viszont pont az, hogy ne vedd le a szemed az útról.

via GIPHY

Hackerman

Láttál már olyan hackert Hollywoodban, aki nem úgy tört be a legtitkosabb CIA-adatbázisba, hogy csak gyorsan pötyögött a klaviatúrán? Ugye, hogy nem?! A filmekben annyira könnyűnek látszik, hogy gyakran még külön kódolásra sincs szükség. Csak benyomnak néhány gombot, és már hozzá is férnek Amerika összes térfigyelő kamerájához.

via GIPHY

Kirobbanó kamu

Elképesztően badass, amikor a főhős elrohan (vagy épp halál nyugodtan elsétál) egy hatalmas robbanás elől, majd leveti magát a földre. Általában egy karcolás nélkül megússzák a mutatványt, pedig, ha realisztikusan nézzük, borzalmas állapotban lennél egy ilyen eset után: égési sérülések és a bomba darabjai okozta vágások lennének rajtad. Tudományosan nézve nem lenne elég idő ahhoz, hogy biztonságos helyre rohanj. De az ilyen jelenetek nélkül nem lennének menő akciófilmek.

via GIPHY

A nap legfontosabb étkezése?

Megvan az a tipikus klisé, amikor az anyuka igazi svédasztalt rittyent a családnak reggelire, de a nagy rohanásban mindenki max. egy darab pirítóst kap fel az asztalról? Tedd a szívedre a kezed: ha ezt megtennéd az édesanyáddal, valószínűleg nagyon megbántanád…Ám ez a filmekben nem para, simán elpazarolnak egy csomó kaját.

via GIPHY

Ébresztő!

Minden vágyunk eltanulni a hollywoodi módszert arra, hogyan kell hibátlan sminkkel, tökéletes hajjal felébredni. Csak sajnos ehhez egy filmben kellene élni, IRL ugyanis még senki nem kelt fel úgy, mintha most lépett volna ki a sminkes/fodrász kezei közül.

via GIPHY

Fashionista

Ki ne irigyelné azokat a csajokat, akik egész akciófilmeket rohannak végig magassarkúban? Arról nem is beszélve, hogy a legnyomorúságosabb körülmények között is képesek fantasztikusan kinézni. Lehet, hogy éppen jön a világvége, de miközben hősnőnk a katasztrófával küzd maximum a haja és a ruhája lesz kissé zilált, a bőre, szemöldöke és úgy általában a sminkje tökéletesen áll.

via GIPHY

Még több

Programajánló