7 pillanat, ami után az emberek végleg megutáltak egy sikeres sorozatot

Fogadjunk, hogy te is nehezen folytattad őket ezek után… Vigyázz, hatalmas spoilerveszély!

7 pillanat, ami után az emberek végleg megutáltak egy sikeres sorozatot

Trónok harca – Daenerys megőrül

„Mivel senki más nem fogja leírni, én megteszem… Amikor az édes Daenerys Targaryen őrült királynővé változott. Nekem tetszett a 8. évad (tudom, népszerűtlen vélemény), de Dany viselkedésbeli pálfordulása az, ami miatt sokan megutálták a show-t, van, aki végig se nézte” – írta Redditen egy (volt) GoT rajongó.

Dr. Csont – Brennan erkölcsi leckét kap a karácsonyról

A Dr. Csont egyik epizódjában Brennan egy istállóban ad életet gyermekének, miközben a karácsonyról kap ő és a néző is erkölcsi leckét. Ez már sok volt egyeseknek…

„Az az egész évad elvesztett engem, mert egyszerűen túl nehéz volt, túl sok volt a morális leckékből” – írta egy netező.

Vészhelyzet – Dr. Romano vs. helikopterek

A gonosz doki egyik karját egy epizódban levágta egy helikopter, egy évvel később pedig helikopterbalesetben halt meg. Ki érti az írókat?!

True Blood – Vérpárduc

„Amikor feltűntek a sorozatban a vérpárducok, már sok volt. Túl sok” – fakadt ki egy fan, aki ezután nem is nézte tovább a sorit.

A Grace klinika ­– Szellemszex

Amikor Izzie lefeküdt Denny szellemével, a produkció eszméletlen sok rajongót veszített, hiszen ez annyira bizarr volt, hogy sokan nem tudtak megbirkózni vele.

„Volt néhány nagyon meredek dolog a sztoriban, de a szellem szex volt messze a legdurvább!”

Castle – A bombaszakértő

„Mindennek a legalja volt, amikor Castle képes volt hatástalanítani egy nukleáris bombát!” – méltatlankodott egy kommentelő a Redditen.

Dexter – Dexter gyilkos, Deb szerelmes

Amikor Deb rájött, hogy a mostohatesója, Dexter sorozatgyilkos, nem kiakadt, hanem inkább beleszeretett. A fanok pedig ekkor szerettek ki a sorozatból.

„Ez volt a vég. Emiatt semmit nem értek az utolsó részek, a finálé meg egyenesen röhejes volt” – fogalmazta meg kritikáját kíméletlenül egy ex-Dexter fan.

Még több

Programajánló