Ezek lesznek a legjobb filmek szombat este a tévében

Mutatjuk, mik közül válogathatsz, ha nincs kedved kimozdulni otthonról!

Ezek lesznek a legjobb filmek szombat este a tévében

Legenda (RTL Klub, 23:10)

Ron és Reggie Kray (Tom Hardy) ikertestvérek, akik elválaszthatatlanok. A sármos és imádott Reggie a londoni éjszakai élet egy kiemelkedő figurája, olyan életet él, akár egy herceg. Amikor sikerül elintéznie, hogy tesóját kiengedják az elmegyógyintézetből, együtt úgy döntenek, leszámolnak riválisaikkal, a Richardsonokkal. Ők lesznek a londoni alvilág urai. Már, ha sikerül a tervük.

Demóna (VIASAT3, 21:00)

Demóna (Angelina Jolie) egy tisztaszívű, fiatal lány, akinek királyságát támadás éri. Ő küzdeni kezd a népéért, ám elárulják, ettől kővé dermed a szíve. Nem sokkal ezután megátkozza a hódító király újszülött lányát, Csipkerózsikát. Miközben a kislányból nagylány lesz, Demóna ráébred, talán hibázott, Csipkerózsika kezében van a teljes birodalom jövője.

Én és én meg az Irén (Prime, 23:25)

Charlie (Jim Carrey) végtelenül szelíd, a légynek sem ártana, míg Hank erőszakos, semmitől nem riad vissza. Ők ráadásul egy test és lélek, a Rhode Island-i rendőrség skizofrén kopójának két személyisége. Mindkét fél ugyanazt akarja: Irént (Renée Zellweger), akit azonban üldöz a maffia. A zsaru mindent megtesz, hogy ne csak megmentse a nőt, de el is nyerje a szívét.

Hét nővér (RTL II, 23:00)

A túlnépesedés megfékezésére a világ kormányai megszavazzák a „csak egy gyermek” törvényt, vagyis minden családban csak egy gyerek születhet, a másodszülötteket halálra ítélik. Egy nagypapának ez óriási gond, hiszen unokái heten vannak, ikrek, lányok. Az öreg úgy dönt, minden lány ugyanazt az életet fogja élni. Nevüket a hét napjairól kapják, hetente csak egyszer mehetnek el otthonról. Egy nap azonban az egyikük nem tér haza…

Könnyű nőcske (Super TV2, 23:15)

Olive (Emma Stone) egy tök átlagos gimis csajszi, akár ráadásul a fiúkkal is hadilábon áll. Egy pletyka azonban mindent megváltoztat, hirtelen ő lesz a legnépszerűbb lány a suliban. Szexuális szolgáltatások nyújt (állítólag) azoknak a diáktársainak, akiknek nem jutott barátnő és ezt kínosnak érzik. Olive megsajnálja őket, de a sok hazugság soha nem vezet jóra. Mi lesz ebből?

Még több

Programajánló