Vadiúj képek Timothée Chalamet új filmjéből!

Tedd fel a kezed, ha már te is alig várod a Dűnét!

Vadiúj képek Timothée Chalamet új filmjéből!

Már csak néhány hónapot kell várni a Dűne bemutatójáig (december 17-ére tűzték ki a premier időpontját)! Miközben Timothé Chalamet, Jason Momoa és a film többi sztárja pont végeztek nálunk a pótforgatásokkal, kijött pár vadiúj kép a produkcióról!

Az Empire magazin különkiadása kizárólag a hamarosan érkező sci-fivel foglalkozik: a Dűne sztorijának középpontjában a fiatal nemes, Paul Atreides áll, aki élete legveszélyesebb kalandjával fog szembenézni. Őt fogja alakítani Timmy, aki amúgy az újságnak elmondta, hogy nagyon élvezte a forgatást:

„Egyáltalán nem használtunk zöld hátteret. Még a sivatagi jelenetekhez sem, amik a legizgalmasabbak a könyvben és a filmben. Azokat egyébként a jordániai Rum vádi sivatagban forgattuk. Voltak rajzaink, amik alapján dolgoztunk – ez újdonság volt számomra. A Szólíts a neveden vagy az Egy csodálatos fiú készítésekor a vázlatok korlátoztak volna, de most hatalmas segítség volt: el tudtam képzelni, hogy üldöz a szörny.”

Amellett, hogy a magazinban mindent összeszedtek, amit a Dűnéről tudni kell, exkluzív fotókkal is jelentkeztek.

Timmy tehát Paul Atreidest játssza, Zendaya pedig egy titokzatos helyi lányt, Chanit. A képen kéken világít a szeme Arrakis különleges anyagától, a fűszerétől. A többi fotón pedig láthatod Paul apját, Duke Letót Oscar Isaac megformálásában, valamint a hadvezérét, Gurney Hallecket, Josh Brolin alakításában. De Jason Momoát is meglesheted, aki Duncan Idahót játssza: épp két tőrt forgatva mutatja be, miért nem érdemes felbőszíteni őt. A képeket ide kattintva az Empire oldalán nézheted meg!

Még több

Programajánló