Ezek az újdonságok érkeznek szeptemberben a Netflixre

Csak győzz választani!

Ezek az újdonságok érkeznek szeptemberben a Netflixre

Új hónap (sőt: évszak! *brrr*), új netflixes ajánló: ezúttal két várva várt film is érkezik, szuper új és régi sorozatokat csekkolhatsz, ráadásul egyre több a magyar produkció is, amit felpakolnak a streaming platformra.

A hazai filmek közül ebben a hónapban olyan kedvencek kerülnek fel a Netflixre, mint a Valami Amerika első két része, az Apró mesék vagy a Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :). Ez utóbbit mindenképpen nézd meg, ha még nem láttad volna, hiszen többek között olyan fontos témákkal foglalkozik, mint az iskolai zaklatás. Ráadásul szuperérzékenyen mutatja be a tinik lelki világát, remek színészek közvetítésével: szerepel benne Mácsai Pál, Rezes Judit, Schell Judit, de a főszereplő Herr Szilviát is érdemes kiemelni.

A hollywoodi termésből két fantasztikus produkció is jön, ami már régóta a listádon figyel. Az egyik a csupa jó pasi szereplésével (Tom Holland, Robert Pattinson, Sebastian Stan és Bill Skarsgård) készült Mindig az ördöggel című thriller. Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz és itt nézheted meg az előzetesét. A másik a Millie Bobby Brown főszereplésével készült Sherlock Holmes-spin-off, az Enola Holmes. Millie mellett nem mellesleg amúgy Henry Cavill, Sam Claflin és Helen Bonham Carter is szerepelnek a krimiben, amiben a kislánynak az eltűnt édesanyját kell felkutatnia.

Sorozatok terén ezúttal több lesz az újdonság, mint a folytatás: az egyik kedvenc induló sorink a Ratched, ami a Száll a kakukk fészkére című klasszikus spin-offja. Ez az eredeti mű főgonoszával, Ratched nővér fiatal éveivel foglalkozik, amikor is a nő egy új, kísérleti eljárásokkal próbálkozó elmegyógyintézethez megy dolgozni Kaliforniába. A főszerepet a fantasztikus Sarah Paulson formálja meg, a sori producere pedig az a Ryan Murphy, akinek már most számos kedvencedet köszönheted: a Hollywoodot,Pózt,  A politikust, a Glee-t vagy az Amerikai Horror Storyt.

Folytatások közül pedig jön a Family Guy 17., a Gotham 5., a Criminal: Egyesült királyság 2. és a Baby 3. évada. Utóbbi, a két gazdag, római családból származó, majd prostivá váló lányról szóló sori alapjai megtörtént eseményekből indul ki, és a mostani lesz az utolsó, befejező szezonja. Ha imádtad a Pretty Little Liarst, akkor ezt is nézned kell!

A szeptemberben érkező produkciók teljes listáját itt tudod csekkolni:

View this post on Instagram

Íme a szeptemberi újdonságok

A post shared by Netflix Magyarország (@netflixhu) on

Még több

Programajánló