Ha imádtad a Szex és New Yorkot, megtaláltuk az új kedvenc sorozatod

Október 2-án jön a Netflixen az Emily in Paris.

Ha imádtad a Szex és New Yorkot, megtaláltuk az új kedvenc sorozatod

A Netflix végre bejelentette, hogy október 2-ától elérhető lesz az Emily in Paris első évada Lily Collins főszereplésével. A sorozatot Darren Star jegyzi, aki korábban a Szex és New Yorkot készítette. Emiatt persze akadnak is hasonlóságok, ám a helyszín ezúttal nem a Nagy Alma, hanem Párizs, a divat és a romantikus szerelem európai fővárosa.

A sztori szerint Emily egy fiatal, belevaló, divatimádó marketinges csajszi, akit egy menő párizsi vállalat szerződtet le, hogy valaki végre képviselje náluk „az amerikai nézőpontot”. A lány elvállalja a melót, ám ekkor még nem is sejti, hogy nem lesz könnyű dolga.

Rögtön szembesül vele, milyen nehéz új lánynak lenni, ráadásul barátai sincsenek. Úgy dönt, minél hamarabb változtat ezen. Közben persze rátalál a szerelem, olyan romantikus, francia módra…

Lily Collins mellett láthatod majd a képernyőn a Dr. Addison-ból ismert Kate Walsh-ot, a San Francisco-i történetek szereplőjét, Ashley Park-ot, valamint a francia Samuel Arnoldot, Lucas Bravót, és Philippine Leroy-Beaulieu-t.

Szupernek ígérkezik, igaz?

Még több

Programajánló