Hivatalos: ekkor láthatod újra Baby Yodát!

Végre bejelentették a Mandalorian második évadának premierdátumát!

Hivatalos: ekkor láthatod újra Baby Yodát!

Ha már nagyon hiányzott Baby Yoda, és személyes sértésként éled meg, hogy egyre kevesebb cuki mém készül róla, akkor nem kell tovább aggódnod: most már tudjuk, mikor érkezik a Mandalorian második évada!

A Disney+-os Star Wars-sorozat következő részei nagyon hamar, egészen pontosan október 30-án jönnek! Szóval gyorsan foglald le Baby Yodának ezt a dátumot a naptáradban. A hírt a Twitteren jelentették be, ahogy azt is, hogy a sorozat kapott egy kis átalakítást: ezúttal a Mandalorian logója menő kék színben fog pompázni.

A második évad szerencsére pont sikeresen kibekkelte a koronavírussal járó parákat. Ezt még korábban a Disney vezérigazgatója, Bob Chapek erősítette meg, megnyugtatva a fanokat, hogy tőlük nem kell csúszásokra számítani. Sajnos a harmadik szezon – merthogy tutira lesz, hurrá! – viszont már nem járt ilyen jól.

A sori kreátora, Jon Favreau elmondta, hogy a folytatásra már érezhetően hatott a járvány jelenléte. „A tény, hogy a set sokkal kisebb, valójában előny, mert így limitálhatjuk, hány ember dolgozzon ott egyszerre. Sokan távolról dolgoznak, egy helyről, amit Brain Barnak neveztük el.  A kamera közelében is kevesebben vannak a megszokottnál. Plusz, sokat forgatunk szabadtéren, ami szintén segít”– mesélte.

„Inkább úgy próbálunk a forgatáshoz hozzáállni, mintha animációs filmet készítenénk. Rengeteg képes forgatókönyvet (storyboardot) használunk, sokat vitázunk, és a virtuális valóság is nagy segítségünkre van. Nagyjából olyan szinten használjuk a VR-t, mint Az oroszlánkirály vagy A dzsungel könyve készítésekor. Sokszor előfordul, hogy a színészek, akiket a képernyőn látsz, ott sincsenek a helyszínen– avatta be a Hollywood Reportert a kulisszatitkokba a rendező.

Még több

Programajánló