Újraindul a Pretty Little Liars, de nem úgy, ahogy gondolod!

A Riverdale főnökének a keze is benne van a dologban!

Újraindul a Pretty Little Liars, de nem úgy, ahogy gondolod!

Három évvel azután, hogy véget ért a Pretty Little Liars és egy évvel azután, hogy a spinoffját elkaszálták, úgy tűnik, újra felélesztik a kedvenc sorozatod!

A Hollywood Reporter megtudta, hogy az új PLL mögött az a Roberto Aguirre-Sacasa áll, aki a másik favoritod, Riverdale-ért is felelős! Sajnos nem valószínű viszont, hogy a lányok is visszatérnek, mivel ezúttal inkább egy Gossip Girl-szerű rebootra kell számítanod: új sztori, új karakterek. A forgatókönyvet pedig Aguirre-Sacasa írja majd – ami viszont elég biztató, tekintve, hogy a Riverdale eszelős fordulatai is az ő vezénylete alatt születnek meg.

És hogy nagy eséllyel hol láthatod majd a megújult PLL-t? Egyelőre úgy tűnik, ebben is a GG útját fogja követni, hiszen ezt is az HBO Maxra szánják a készítők. Azt viszont még nem tudni, hogy ebben a csapatban a hazug csajok „anyja”, az eredeti kreátor, I. Marlene King is benne lesz-e. Főleg, mert a nő tavaly otthagyta a PLL-t gyártó stúdiót, a Warner Bros. TV-t, hogy a Disney 20th TV-jénél dolgozzon. Bár tény, hogy eddig még egyszer sem engedte el a PLL kezét.

Pretty Little Liars egyébként eredetileg hét évadon át futott, és az egyik legsikeresebb sorozat lett a csatornáján. Ez volt a Freeform, ami többször is megpróbálta megismételni a sori sikerét, így két spinoffot is készítettek: a Pretty Little Liars: Ravenswoodot 2014-ben és a Pretty Little Liars: The Perfectionists-et (magyarul Hazug csajok társasága: A perfekcionisták) tavaly. Sajnos azonban egyik próbálkozás sem tartott egy évadnál tovább.

E téren azért Aguirre-Sacasának valamivel jobbak az eredményei, hiszen ő is két Riverdale-spinoffot készített. Az egyik, a Sabrina hátborzongató kalandjai négy évadot megélt, az egykori PLL-sztár, Lucy Hale főszereplésével készült Katy Keene viszont csak egyet. Idén nyáron mindkettőt elkaszálták. De ez nem tántorítja el a producert a kísérletezéstől, ugyanis állítólag egy újabb Riverdale-es projekttel is készül.

Még több

Programajánló