A legjobb filmek, ha tévé mellett lazítanál

Miért ne lazulhatnál a kanapén az első igazi őszi szombat estén?

A legjobb filmek, ha tévé mellett lazítanál

Fekete Párduc (Viasat3, 18:15)

Egész Hollywoodot megrázta Chadwick Boseman halála és sokan nem is akarják, hogy a sztár nélkül folytatást kapjon a Marvel egyik legmenőbb filmje. Ha szeretnél megemlékezni Chadwickről, látogass el ma este Wakandába és csodáld meg Chadwick elképesztő alakítását a Fekete Párducként.

Túl szexi lány (RTLII, 18:00)

Renee Bennett (Amy Schumer) sosem volt elégedett magával és mindent megtenne, hogy úgy nézzen ki, mint a magazinok címlaplányai. Egy baleset következtében minden megváltozik és tényleg eléri a kívánt külsőt – legalábbis ő ezt hiszi. Ettől elképesztően magabiztos lesz és minden álmát végre meg meri valósítani. De vajon mit tesz akkor, amikor rájön, hogy az egész csak az ő fejében létezett?

Egy esős nap New Yorkban (HBO, 20:00)

Egy újabb Timothée Chalamet film, amit azonnal látnod kell. Már csak azért is, mert olyan nevek szerepelnek benne, mint Elle Fanning, Jude Law vagy Selena Gomez. A sztori alapján egy cuki pár New Yorkba érkezik, hogy Ashleigh interjút készíthessen egy élő legendával. A hétvégi kiruccanás azonban teljesen más irányt vesz néhány váratlan találkozásnak köszönhetően.

Deadpool (Mozi+, 19:00)

Wade Wilson (Ryan Reynolds) nem egy szokványos szuperhős alkat, mégis azzá válik, miután átesik egy kísérleten. A hihetetlen gyógyulási képessége mellett a humora a másik igazi csodaereje, amivel igazán nyerővé válik a módszere. Nem csak te, de még a főgonosz sem bírja ki, hogy néha ne nevessen Deadpool haláli poénjain.

Még több

Programajánló