Itt az első, nagyon furcsa kép a Riverdale új évadának forgatásáról

Ez tavaly még elképzelhetetlen lett volna…

Itt az első, nagyon furcsa kép a Riverdale új évadának forgatásáról

Végre folytatódik a Riverdale forgatása! Ez alapból is szuper hír lenne, de jelenleg extrán fantasztikus: a produkciónak ugyanis le kellett állniuk a koronavírus miatt, mielőtt a negyedik évadot befejezhették volna. De most, hogy Kanadában újra dolgozhat a stáb, végre újraindul a kedvenc sorid.

A maradék epizódokat, ahogy arról már korábban is írtunk, átviszik a következő szezonra, így az ötödik évad a szalagavatóval kezdődik majd, ezután pedig (az eddigi infók szerint) egy 5 éves időugrás következik. „Az ötödik évad elején pontosan onnan folytatjuk a történetet, ahol abbahagytuk. Megcsináljuk a maradék három epizódot, aztán jön egy ugrás az időben”– magyarázta a tervet még májusban a showrunner, Roberto Aguirre-Sacasa. Hogy ezt hogyan fogják megoldani, a jelenlegi tervek szerint már jövő januárban csekkolhatod!

Azt is tudni lehet a folytatásról, hogy egy kedvenc karakteredtől sajnos el kell búcsúznod: az FP Jonest alakító Skeet Ulrich ugyanis távozik a Riverdale-ből. Korábban úgy volt, hogy Marisol Nichols is vele tart, aki ugye Hermione Lodge-ot formálja meg, ám a színésznő végül úgy döntött, marad még egy darabig a sorozatban.

Most tehát a főbb szereplőkkel (és még Skeettel, hiszen FP sorsát el kell rendezni) elkezdődtek a vadiúj részek munkálatai is, viszont elképesztően szokatlanul: az első olvasópróba konkrétan Zoomon keresztül zajlott. Erről a Betty anyját játszó Mädchen Amick posztolt az Instára.

„A hagyományos olvasópróbás szelfink egy kicsit máshogy néz ki idén. Hálás és izgatott vagyok, hogy visszatértünk és alig várom, hogy személyesen megszorítsam ezeket a pofikat! (Kár, hogy nem láthattok a képen mindenkit. Itt vannak, csak a Zoom elrendezésében nem fértek el egy oldalra!)”– írta a fotó alá a színésznő.

Valószínűleg nemcsak a próba, hanem maga a forgatás is más lesz, mint korábban: a COVID miatti biztonsági előírásokat betartva kell majd dolgoznia a stábnak. Így például a kanadai szabályok szerint mindenkinek két hét karanténban kell maradnia a forgatás előtt (valószínűleg ezért is a virtuális próba), amúgy meg kötelező a maszkviselés és a távolságtartás.

Még több

Programajánló