Végre kijött Timothée Chalamet új filmjének előzetese!

Most láthatod, milyen lesz a nálunk forgatott Dűne!

Végre kijött Timothée Chalamet új filmjének előzetese!

Nemrég még épp Magyarországon készültek a pótfelvételek Timothée Chalamet, Zendaya és Jason Momoa közreműködésével, most pedig már elérkezett a pillanat, hogy meglesd az első néhány képsort a Dűnéből!

A sci-fi regényadaptációt már alig várjuk, hiszen ez végre nem egy csupa zöld háttér előtt forgatott, képzeletbeli világot bemutató produkció!

„Egyáltalán nem használtunk zöld hátteret. Még a sivatagi jelenetekhez sem, amik a legizgalmasabbak a könyvben és a filmben. Azokat egyébként a jordániai Rum vádi sivatagban forgattuk. Voltak rajzaink, amik alapján dolgoztunk – ez újdonság volt számomra. A Szólíts a neveden vagy az Egy csodálatos fiú készítésekor a vázlatok korlátoztak volna, de most hatalmas segítség volt: el tudtam képzelni, hogy üldöz a szörny” – mesélt a forgatásról Timmy.

De nemcsak ezért izgalmas a Dűne: a történet a fiatal nemes, Paul Atreides a fűszeréről híres, Arrakis nevű sivatagi bolygón átélt, életveszélyes kalandjairól szól. Mindez olyan színészek tolmácsolásában elmesélve a fent említett sztárokon kívül, mint Oscar Isaac, Rebecca Fergusson, Stellan SkarsgårdJavier Bardem, illetve a Marvel két sztárja, Josh Brolin és Dave Bautista! 

A december 17-én debütáló film körüli hype-ot pedig egyre csak növelik: először egy-két fotó jelent meg a filmből, majd az Empire magazin egy egész különkiadást szentelt neki. Tegnap pedig egy videóval harangozták be az első előzetes érkezését.

És meg is jött a várva várt trailer, itt csekkolhatod:

Még több

Programajánló