A legizgalmasabb filmek vasárnap estére

Mutatjuk a ma esti felhozatalt!

A legizgalmasabb filmek vasárnap estére

A legnagyobb showman (TV2, 22:00)

Bírod a musicaleket? Na és a kosztümös filmeket? Akkor mázlid van: ebben a filmben minden megtalálható, ami egy igazi musicalhez kell, sőt még több is! A sztori ugyanis életrajzi ihletésű, P. T. Barnum, a legendás Barnum cirkusz alapítójának történetét dolgozza fel, akinek előadásaihoz foghatót azóta sem csinált senki. Szóval látványos, izgalmas, romantikus, és a legjobbat még nem is mondtuk: Hugh Jackman, Zac Efron és Zendaya játsszák a főszerepeket.

Pearl Harbor (Viasat3, 21:00)

Szerelmes-vonalon maradnál, de jobban bírod a nagyszabású, amerikai mozikat? A Pearl Harbor lassan már igazi klasszikussá válik, 2001-ben hatalmas siker volt, és azóta is töretlen, nem mellesleg Evelyn és Danny karaktere tette fel Hollywood térképére Kate Backinsale-t és Josh Hartnettet. Na jó, Ben Afflecknek sem jött rosszul a szerep… Fogadjunk, hogy a mai napig végig izgulod az egészet!

Wonder Woman (Film+, 20:20)

Jöhet egy egész estét betöltő DC? A Wonder Woman tényleg extra hosszúra sikeredett, szóval készíts be jó adag popcornt és üdítőt. Cserébe garantáltan kikapcsolsz két és fél órára, elfelejted az összes problémádat, sőt Diana vagyis Wonder Woman (Gal Gadot )akkora adag magabiztosságot és erőt dob át rád a képernyőn keresztül, hogy a film után te is minimum szupernőnek fogod magad érezni.

Előre (HBO,  20:00)

Idén valószínűleg te sem voltál annyit moziban (vagy bárhol), mint amennyit szerettél volna. Épp ezért jó hír, hogy ma végre lecsekkolhatod az idei év egyik legjobban várt animációját. A Pixar ezúttal is garancia a minőségre, a sztori pedig extra jófej, két elf-tesó ugyanis nekiindul, hogy kiderítsék, maradt-e még valami varázslat a mai rohanó világban. Plusz pirospont jár azért, hogy Tom Holland kölcsönözte hangját a főszereplőnek.

Még több

Programajánló