Brutálisan jó a Mandalorian második évadának előzetese!

Baby Yoda visszatért és cukibb, mint valaha.

Brutálisan jó a Mandalorian második évadának előzetese!

Hivatalosan is elkezdődött a visszaszámlálás a kedvenc Star Wars-sorozatod második évadának premierjéig! Kijött ugyanis a Mandalorian folytatásának előzetese, ami még jobban meghozza a kedved ahhoz, hogy tovább izgulj Baby Yoda kalandjain.

Ahogy az általában lenni szokott, túl sok mindent nem lehet tudni a második évadról, hiszen hatalmas nagy titkolózás veszi körül a produkciót. De az már korábban kiderült, hogy nagy valószínűséggel az ikonikus fejvadász, Boba Fett újra felbukkan a messzi-messzi galaxisban. Az előzetesből pedig azt is megtudhatod, hogy  Mando feladata ezúttal az lesz, hogy visszavigye a gyermeket a fajtájához, és felkutassa a jediket, akik amúgy a mandalóriak ellenségei. (!!!) És persze nyilván folytatódnak a fantasztikusan látványos akciók, meg a hamisítatlan Csillagok háborúja-hangulat.

Az előzetest a The Mandalorian Twitterén osztották meg, de sajnos semmilyen plusz infóval nem szolgáltak a posztban, azon kívül, amit már eddig is tudtunk: az új évad október 30-án debütál a Disney+-on…és remélhetőleg a vadiúj részekkel kéz a kézben érkeznek a friss Baby Yodás mémek is!

Itt csekkolhatod is a szuperizgalmas előzetesét a Mandalorian folytatásának:

Még több

Programajánló