4 kihagyhatatlan film szombat estére

Varázsolj a nappalidból házimozit kólával, popcornnal és ezekkel a filmekkel.

4 kihagyhatatlan film szombat estére

Amerikai pite 2. (prime, 21:00)

A középsuliban még az számított kihívásnak a srácoknak, hogy hogyan veszítik el a sulis bálig a szüzességüket. Viszont a nyári szünetben sem állhat le a csajozás, ezért Jim és a haverjai házat bérelnek a tengerparton. Persze nem róluk lenne szó, ha nem történne végtelen vicces esemény velük. Nosztalgiázós poénkodásra felkészülni!

Batman visszatér (RTLII, 20:30)

Gotham City védelmezője sosem nyugodhat, mert mindig akad egy újabb és még okosabb gonosztevő, aki a város nyugalmát megzavarja. Batman (Michael Keaton) ezúttal Pingvinnel néz szembe, aki szövetkezik egy korrupt üzletemberrel. Mindeközben képbe kerül Macskanő is, akiről lehetetlen eldönteni, hogy kinek az oldalán áll.

Kőgazdag ázsiaiak (HBO, 21:50)

Ha még nem láttad, azonnal a kedvenced lesz, ha pedig már láttad, akkor úgyis újra nézed ma este ezt a filmet. Gyönyörű ruhák, romantikus történet és két imádnivaló főhős. Rachel (Constance Wu) először látogat el Szingapúrba, hogy megismerje szerelme szüleit. Arról viszont fogalma sincs, hogy az egyik leggazdagabb ázsiai családban találja magát, ahol nem repdesnek az örömtől, hogy a fiúk nem otthoni lányt talált magának.

A Karib-tenger kalózai – A világ végén (Film+. 23:00)

A híres Jack Sparrow kapitányért (Johnny Depp) még a világ végére is képesek elmenni a társai, bár nem éppen a hiánya miatt indulnak a felkeresésére. Jack ugyanis súlyos titkokat őriz, ami megmentheti Will (Orlando Bloom) apjának életét. A kérdés már csak az, hogy miután megtalálták, hajlandó lesz-e segíteni.

Még több

Programajánló