4 tökéletes film a vasárnap esti lazításhoz

Mutatjuk, mik közül válogathasz!

4 tökéletes film a vasárnap esti lazításhoz

A Wall Street farkasa (SuperTv2, 23:20)

Valószínűleg nem túlzunk, ha azt mondjuk, A Wall Street farkasa Leonardo DiCaprio egyik legzseniálisabb filmje. Nem is csoda, hogy anno 2013-ban senki sem értette, miért nem kapta meg Leo a legjobb főszereplőnek járó Oscar-díjat (gondolj csak a Lamborghiniből kiszállós jelenetre). Szóval adott egy izgalmas igaz történeten alapuló sztori, egy rakás epic színész (Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jon Favreau, Margot Robbie), hatalmas poénok és brutál jó helyszínek, kell ennél több vasárnap estére?

Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk (HBO, 20:00)

Will Smith egyik első sikerfilmje volt a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, amit 1995-ben mutattak be. Hihetetlen, de eltelt azóta 25 (!) év, az évforduló alkalmából pedig úgy döntöttek az alkotók, hogy előrukkolnak a 3. résszel. Ha bírod az akciófilmeket, a látványos autósüldözéseket és akciójeleneteket, akkor semmiképp se hagyd ki ma este! Annál is inkább, mert állítólag annyira elégedett a stúdió a mozival, hogy már tervezik a 4. részt is!

Bosszúállók (RTL Klub, 21:30)

Nincs vasárnap esti tévéműsor szuperhősfilmek nélkül! Ma a Bosszúállókat csekkolhatod le, amiből kiderül, hogyan álltak össze kedvenc Marvel-karaktereid, és milyen ellenséggel kell megküzdeniük közös erővel. Amerika Kapitány, Vasember, Thor, Fekete Özvegy, Hulk, Sólyomszem  és Loki egy filmben? Az csakis zseniális lehet (akár századszorra is)!

Terhes társaság (Viasat3, 21:00)

Ha a szuperhősfilmek nem annyira a te műfajod, de mégis odavagy Robert Downey Jr.-ért, akkor jöhet egy szuper vígjáték tőle? A Terhes társaságban Peter Highmant alakítja, aki nemsokára apa lesz, mindenképp haza szeretne érni időben a szülésre, azonban a repülőtéren összetalálkozik Ethan Trembaly-vel, akit egyébként Zach Galifianakis játszik, és aki miatt mindkettőjüket leszállítják a gépről. És még csak most kezdődik a sokkoló, vicces és néha morbid kalandjuk, amit te is biztosan imádni fogsz!

Még több

Programajánló