5 szuperhősfilm-jelenet, amit mindenki imád, pedig semmi értelme nincs

Ha belegondolsz, teljesen logikátlanok ezek a jelenetek.

A sötét lovag – Felemelkedés

„Elég kicsi rá az esély, hogy Bruce Wayne anélkül tért volna vissza Gothambe Bane börtönéből, hogy bárki felismerte volna. Egyrészt nem volt nála pénztárca, telefon, szóval senkit nem tudott volna felhívni vagy fizetni, hogy hazavigye. Másrészt meg elég nagy hírességről beszélgetünk, akit mindenki halottnak hitt: hogy nem bukott le senki előtt?!”

via GIPHY

Amerika kapitány: Polgárháború

„Semmi értelme nem volt annak, amikor az Amerika Kapitány: Polgárháborúban a lakosság a Bosszúállók ellen fordult. Először is Lagosban Rumlow indította be a robbanást, Wandának pedig sikerült minimalizálnia a bajokat. Ezt még egy félig kompetens PR-os is képes lett volna elsimítani úgy, hogy a Bosszúállók jöjjenek ki jól az ügyből. Csak ürügy volt az egész az írók számára, hogy konfliktust generáljanak a csapaton belül.”

via GIPHY

A Hangya

„Ugye a Pym-részecskék úgy működnek, hogy az atomok közti részt zsugorítják vagy tágítják, de ez nem hat a használója súlyára. Még ha valaki minimálisra is zsugorodott, akkor is ugyanakkora súlya lesz, így tud ugyebár harcolni. De akkor Scott hogy képes megülni a hangyákat, hogy ne nyomja őket össze a kilóival?!”

via GIPHY

Wonder Woman

„A film annyira szépen felépítette a végét: Diana rájön, hogy nincs egy nagy rosszfiú, akit le kell győzni, hanem az emberiség egyszerűen nem tökéletes, hibáznak és gonoszságokat is elkövetnek. De nem, meg kellett jelennie Árésznak, csak hogy most is legyen egy felesleges CGI-csata, ami elrontotta ezt az amúgy tök jó filmet.”

via GIPHY

Bosszúállók: Végjáték

„A Végjáték fináléja a film saját szabályai ellen ment, amikor Steve visszament az időben, hogy Peggyvel élje le az életét. Ahhoz, hogy Steve az eredeti idővonalban megjelenjen öregemberként, az időgéppel kellett volna visszajönnie, nem csak úgy megjelennie a padon.”

Még több

Programajánló