Minden, amit tudni akartál a Stranger Things 4. évadáról

Ideje összeszedni az infókat.

Minden, amit tudni akartál a Stranger Things 4. évadáról

Nem akarunk elkeseríteni, de ha belegondolsz, utoljára a múlt évtizedben jöttek ki új részekStranger Thingsből. És mivel a koronavírusnak köszönhetően a produkciók még mindig próbálják kitalálni, hogyan térhetnek vissza biztonságosan a munkába (bár sokuknak már sikerült), így nem is tudhatjuk 100%-ra, mikor láthatod viszont Hawkinst és lakóit. Szóval, amíg nem jön el a negyedik évad premierje, összeszedtük az eddig nyilvánosságra került infókat a folytatással kapcsolatban!

1. A harmadik évadnak nagyon vidám, napsütötte látványa volt a nyár miatt, a következő szezon viszont ennek totális ellentéte lesz. A Duffer-testvérek szerint sokkal sötétebb és az eddigieknél is félelmetesebb sztori következik.

2. Az már biztos, hogy Hopper él és virul, ráadásul a negyedik évadban sokkal többet fogunk megtudni a karakterről. Kifejtik a háttértörténetét, illetve olyan információk derülnek majd ki a seriffről, amik az Elevennel és Joyce-szal való kapcsolatára is rávilágítanak majd.

3. A Hoppert alakító David Harbouron kívül a többi kedvenced is visszatér az új epizódokban. Így a főszereplőkön kívül az olyan szuper mellékszereplők is, mint Lucas húga, Erica (Priah Ferguson), Robin (Maya Hawke), vagy Murray Bauman (Brett Gelman).

4. Négy új karakterrel fog bővülni a csapat: 3 tinivel (egy sportoló, egy rocker és a legújabb helyi menő srác), illetve 1 felnőttel, akinek Hawkinson kívül lesz egy nagyon fontos szerepe.

5. Valószínűleg amúgy is eltávolodik a sori Hawkins városkájától, ahogy a negyedik évadot bejelentő posztban is írták: „már nem Hawkinsban vagyunk.” Eleven, Joyce, Will és  Jonathan ugyebár elköltöztek a kisvárosból az előző szezon végén, Hopper pedig egyértelműen Oroszországban van. Plusz, még márciusban bejelentették, hogy az új évadot Mexikóban is fogják forgatni.

6. A negyedik évaddal még biztosan nem fog véget érniStranger Things, a kreátorok ugyanis sokkal hosszabb távra terveznek.

Még több

Programajánló