Kísértetiesen hasonlít Dianára az őt alakító színésznő a The Crownban!

Kijöttek az új évad első képei, és el fogod dobni az agyad!

Kísértetiesen hasonlít Dianára az őt alakító színésznő a The Crownban!

Hamarosan érkezik a Netflix királyi családdal foglalkozó sorozatának negyedik évada, ami még az eddigieknél is izgalmasabb lesz. Ezekben az epizódokban ugyanis végre feltűnik Diana is The Crownban! Korábban a már megjelent előzetesben csak néhány apró pillanatra mutatták a szívek királynőjét, így nem csekkolhattad alaposabban. De azt már a trailerből biztosra veheted (mivel a hercegnő ikonikus esküvői ruhája is feltűnt), hogy ebben a szezonban meglesz az esküvő Károly és Diana között.

Most viszont a Netflixnél úgy döntöttek, hogy nem váratják tovább a nézőket, és megmutatják, milyen lesz a stáb újonca, Emma Corrin Diana Spencerként. És a helyzet az, hogy tökéletesen sikerült a casting, Emma ugyanis kísértetiesen hasonlít a tragikusan elhunyt hercegnére.

View this post on Instagram

15.11.20

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin) on

A hasonlóság különösen azon a fotón sokkoló, amelyiken Diana és Károly herceg (Josh O’Connor) látható együtt. És mivel rengeteg képet osztottak meg, ezért az is kiderült, hogy a Margaret Tatchert alakító Gillian Anderson és a Camilla Parker Bowlest megformáló Emerald Fennel szintén fantasztikus választások a szerepeikre – és amúgy ők is elképesztően durván hasonlítanak az IRL személyekre. (Hogy egy fotóról se maradj le, ne felejts el lapozni!)

View this post on Instagram

Change is coming. 15th November.

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix) on

A The Crown negyedik évada november 15-én érkezik a Netflixre.

Még több

Programajánló