5 alkalom, amikor egy sorozat annyira kínos volt, hogy inkább offoltad

Sokszor egy pillanat is elég egy sori jegeléséhez, de valamikor az már csak az utolsó csepp a pohárban…

5 alkalom, amikor egy sorozat annyira kínos volt, hogy inkább offoltad

Tuti gimi

Nincs annál kínosabb, amikor tiniként lebuksz a szüleid előtt, és kiderül, hogy már nem is vagy olyan ártatlan, mint azt hinni szeretnék. Ha még emlékszel, pont ez történt Lucasszal és Brooke-kal is a Tuti gimiben: épp óvszert és tejszínhabot (!) vásároltak, amikor megjelent a boltban a srác nevelőanyja… #égééés

via GIPHY

Szexoktatás

Amikor Otis a gyógyszertárban esemény utáni tablettát akart venni Rubynak, de az eladó egy szavát sem hallotta. Alapból rosszul érezted magad a srác, de valójában a sorozat készítői helyett is, amiért a „boltban a magánügyeket hangosan szétkürtölő eladó miatt, szégyenében elsüllyedő férfi”– típusú, oltári régi viccet kellett elsütniük.

via GIPHY

Szívek szállodája

Nincs cikibb első csók, mint amilyen Roryé és Deané volt a Szívek szállodájában. Konkrétan semmi nem múlhatja felül azt, amikor a lány annyira berezelt, hogy véletlenül ellopott egy doboz keményítőt, miután még illedelmesen meg is köszönte Dean pusziját…

via GIPHY

Glee

Az megvan, amikor Rachel és Mr. Schue az Endless Love című számot énekelték, és a lány beleszeretett a tanárába? Ez a pillanat több szinten is gáz. A fő para nem azzal van, milyen kínosan érezhette magát Rachel, mikor gyakorlatilag dalban tett szerelmi vallomást. Hanem azzal, hogy mégis melyik tanár énekel romantikus duettet a diákjával?! Nagyon nem oké.

via GIPHY

Riverdale

Több momentumot is kiemelhetnénk a Riverdale-ből, ami kimeríti a #cringe fogalmát: musical epizódok, középkorú felnőttként viselkedő tinik, egyre őrültebb rejtélyek. De az egyik legcikibb pillanat az volt, amikor Betty anyja megtalálta a lány fekete parókáját (eleve mi volt ez a Dark Betty-történetszál?), majd Chic, akiről azt hittük, hogy családtag, pedig csak egy random idegen (újabb WTF), elárulta, hogy Betty akkor szokta hordani a parókát, amikor Jugheaddel hancúrozik. Jaj.

via GIPHY

Még több

Programajánló