Azonnal látnod kell Billie Eilish James Bond-filmhez készült klipjét!

Ennél jobban már nem is imádhatnánk Billie-t, vagy várhatnánk az új Bond-filmet!

Azonnal látnod kell Billie Eilish James Bond-filmhez készült klipjét!

Hónapokkal az eredetileg tervezett bemutató után már csak alig több, mint egy hónap maradt a 25. James Bond-film premierjéig. Ez pedig azt jelenti, hogy végre Billie Eilish is megmutathatta a filmzenéhez készült klipet!

A Nincs idő meghalni, azaz No Time To Die címet viseli Billie dala és a mozi is, ám utóbbival ellentétben az énekesnő videója fekete-fehér. A hangulatos klipben Billie egy régimódi mikrofon mögött állva búgja a dalszöveget, aminek a creepy refrénje egy szerető árulásáról szól. Plusz, közben néha feltűnnek jelenetek magából a filmből is, amitől extra menővé válik az egész!

A 007-es ügynök legújabb akcióját április közepén mutatták volna be, de a Nincs idő meghalni volt az egyik első, amit bedarált a COVID-19 járvány, míg végül aztán gyakorlatilag az összes nagy nyári film premierjét eltolták. Most, ha minden jól megy, és nem szól bele a koronavírus megint, James Bond november 19-én érkezik a mozikba.

Billie száma ehhez képest már február óta elérhető, az emberek pedig egyszerűen imádják (nem csoda: mi is odáig vagyunk érte!). Így a sztárnak ez volt a harmadik olyan slágere, ami felkerült a Billboard top 10-es listájára, ami hatalmas dolog, úgyhogy innen is gratulálunk neki!

No Time To Die klipjét itt csekkolhatod:

Még több

Programajánló