4 izgalmas film szombat estére

Nehéz lesz a választás!

4 izgalmas film szombat estére

Harry Potter és a bölcsek köve (Cool, 20:10)

Szeretnél egy kicsi ismét gyerek lenni, és önfeledten nézni a kedvenc varázssztoridat? Mázli, hogy ma csekkolhatod a Harry Potter első részét. Itt még a főszereplők nagyon picik és esetlenek voltak, a rendező sem érezte annyira a varázsvilágot (később le is cserélték), mégis az egésznek van egy cuki nosztalgikus bája, szóval ne hagyd ki!

Igazából szerelem (SuperTv2, 21:00)

Az jó hírünk van, hogy már csak 82 nap van karácsonyig, szóval hivatalosan is belefér, hogy megnézd ma az Igazából szerelmet! A filmet valószínűleg nem kell bemutatnunk, hiszen 2003 óta töretlen a sikere, úgyhogy csak annyit mondunk, ha imádod az ünnepeket és bírod a romantikát, kapcsolj ide!

Judy (HBO, 21:50)

A Judy Garland életéről szóló dráma és musical 2019 egyik legjobban várt filmje volt, és nem véletlenül! Reneé Zellweger ismét brutálisan odatette magát és hatalmasat alakított. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a létező összes díjat bezsebelte, köztük a legjobb női főszereplőnek járó Golden Globe-ot és Oscart!

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Film+, 20:25)

Az alkotók valamiért azt érezték, hogy feltétlenül el kell készíteniük egy ötödik részt. Még azt a sok balesetet és balhét sem vették intő jelnek, amit Johnny Depp akkoriban produkált (tudod, akkor romlott meg a kapcsolata Amber Heard-del). Őszintén szólva a végeredmény nem lett annyira szörnyű, mint sejteni lehetett, de csakis Javier Bardem és a látványtervezők mentették meg.

Még több

Programajánló