Ryan Reynolds új filmjének előzetesénél nincs most viccesebb!

Legalább olyan poénosnak tűnik, mint a Deadpool!

Ryan Reynolds új filmjének előzetesénél nincs most viccesebb!

Ez az év hivatalosan is katasztrofális. De ha van valaki, aki képes legalább minimálisan feldobni 2020-at, az Ryan Reynolds! Most nem az állandó trollkodásaira gondolunk (bár tény, hogy alig várjuk a következő húzását), hanem a legújabb filmjére, aminek most jött ki a legújabb előzetese.

A Free Guy egy Guy nevű pasiról szól, akinek mindennapjaihoz tartozik, hogy rablás, gyilkosság, kocsilopás vagy robbantás áldozata és/vagy tanúja lesz. Mégpedig azért, mert a Free City nevű, GTA-hoz és Fortnite-hoz hasonló videójáték egyik karaktere. Guy valójában csak egy statiszta a játékban, nem lehet vele játszani, ám egy véletlen kódolási hiba miatt öntudatra ébred: rájön, hogy a világa szimuláció, amit ennek ellenére is meg akar menteni, mielőtt a fejlesztők végleg törlik a játékot.

Ryan természetesen a főszereplő Guyt fogja alakítani, de rajta kívül is szuper színészek szerepelnek majd a filmben. A játék programozóit, Millyt és Keyst két fantasztikus sorozatsztár játssza: előbbit a Killing Eve-ből ismert Jodie Comer, utóbbit a Stranger Things Steve-je, Joe Keery. A játék kiadóját, Antoine-t pedig az a Taikai Waititi formálja meg, aki a Thor: Ragnarököt és a Jojo Nyuszit rendezte (és alakította előbbiben Korgot, utóbbiban a képzeletbeli Hitlert).

És ha ez nem lenne elég, már önmagában a Free Guy rendezője is garancia a izgalmas, egyben szórakoztató produkcióra: Shawn Levy olyan filmeket készített eddig, mint az Éjszaka a múzeumban-trilógia vagy a Rózsaszín párduc, plusz a Stranger Things néhány epizódjáért is ő felelt.

Szóval egyértelműen a várós kategóriába került nálunk a Free Guy, főleg az előzetes láttán:

Ha minden jól megy, december 11-én csekkolhatod a mozikban. Ha nem, az alkotók arra az eshetőségre is felkészültek:

Még több

Programajánló