Breaking: Doctor Strange benne lesz a Pókember 3-ban

Ennél jobb hír nem is kell mára!

Breaking: Doctor Strange benne lesz a Pókember 3-ban

Hatalmas hírünk van, kedves Marvel-fanok: Doctor Strange szerepelni fog a Pókember harmadik részében! Benedict Cumberbatch újra magára teríti a köpenyét és csatlakozik Tom Hollandhoz a világ megmentésében.

Benedict így úgy néz ki, átveszi azt a mentor pozíciót, amit Robert Downey Jr. Tony Starkja töltött be a Pókember: Hazatérésben, illetve Samuel L. Jackson Nick Fury-ja a folytatásban. Úgyhogy Peter Parkernek újabb fogadott apukája lesz, a filmnek pedig hatványozott szuperereje! Miközben persze ezáltal még szorosabban összefonódnak a Marvel Univerzumának részei.

Az új Pókember projekt kapcsán amúgy nem ez az első izgalmas meglepetés: Jamie Foxx ugyanis visszatér Electróként. Tudod, ő volt A csodálatos Pókember 2. főgonosza, amikor Petert még Andrew Garfield alakította.

Jamie felbukkanásának fordulatát amúgy Doctor Strange jelenléte simán magyarázhatja: Benedict ugyanis hamarosan elkezdi forgatni a Doctor Strange and the Multiverse of Madness című folytatást. Ebben, azaz az Őrület Multiverzumában pedig valószínűleg párhuzamos világokat, alternatív valóságokat fog megismerni a Doki.

Egyébként a Pókember és a Doctor Strange folytatásait is most októberben tervezik elkezdeni forgatni, és remélhetőleg ebbe már nem szól bele a koronavírus. Így, ha minden jól megy, jövő december 21-én már mozikba is kerül a Pókember 3.

Még több

Programajánló