Tudtad, hogy a kedvenc Harry Potter karaktered csak fél órát szerepelt a filmekben?

Mármint összesen fél órát a hét részből készült nyolc filmben. Mindezt úgy, hogy szinte főszereplő.

Tudtad, hogy a kedvenc Harry Potter karaktered csak fél órát szerepelt a filmekben?

Ülj le, mielőtt tovább olvasol, mert nem fogod elhinni, hogy a Harry Potter-filmek egyik főszereplője, egészen pontosan a Draco Malfoyt alakító Tom Felton mindössze 31 és fél percet látható a hét részből készült nyolc HP-alkotásban – írja az amerikai Cosmo.

via GIPHY

Ezt nemrég számolta össze egy lelkes netező, majd osztotta meg a végeredményt Twitteren, a rajongók pedig azóta sem képesek elhinni, hogy az egyik igencsak fontos karakter ennyire kevés szerepet, de legalábbis filmidőt kapott a mozikban.

A nyolc film összesen 19 óra és 40 perc hosszú, ebből kapott Draco 31 és fél percet, de még ezzel a mini félórás szerepléssel is elképesztően nagy hatást tudott gyakorolni mindenkire, a sztoritól függetlenül is.

De rajta kívül is akadnak még páran, akik emlékezetes alakítást nyújtottak, mégis hasonlóan kevés időt kaptak a képernyőn. Neville Longbottom mindössze 28 perc 15 másodpercet kapott, McGalagony pedig ennél csak kicsivel többet, 28 percet és 45 másodpercet.

Visszatérve Dracóra, volt olyan kommentelő, aki szerint ez már csak azért is igazságtalan, mert simán lehetne egy egész estés filmet, vagy sorozatot készíteni a Malfoy-családról és arról, miként keveredtek a sötét mágia közelébe. Érdekes felvetés, mi nagyon bírnánk egy ilyen típusú spin offot, remélhetőleg J.K. Rowlinghoz is eljutott a poszt.

via GIPHY

Még több

Programajánló