4 felejthetetlen film szombat estére

Bármilyen hangulatban is vagy, tudjuk, hogy milyen filmre vágysz!

4 felejthetetlen film szombat estére

Ha borongós a hangulatod az ősz miatt – Interjú a vámpírral (RTLII, 21:00)

Egy kis hétvégi borzongás Brad Pittel és Tom Cruise-zal? Azért nem hangzik rosszul, igaz? Louis (Brad Pitt) a mindig szomorú vámpír, aki együtt tölti halhatatlan mindennapjait Lestáttal (Tom Cruise). Kettejük életfelfogása és az öröklétről vallott nézetei merőben eltérnek, ezért folyamatos a dráma kettejük kapcsolatában. Vajon hogy lehet megszabadulni valakitől, aki szó szerint örökké a nyomodban van?

Ha leszívott a meló – Jégvarázs (Viasat3, 21:00)

Annyira cuki és annyira kikapcsolja az agyad, hogy ha húzos volt a heted, mindenképpen egy kis varázslatot válassz ma estére! Elza gyerekkora óta átokként éli meg varázserejét, amit addig próbál rejtegetni, mígnem az egész királyság előtt lebukik és mindenki félreérti őt. A rossz emlékektől és a háborgó emberektől elmenekül, de nem tűnhet el végleg, mert testvére Anna ezt sosem hagyná.

Ha egy kis romantikára vágysz – Mielőtt megismertelek (SuperTV2, 21:00)

A film, ami még a pasik szemébe is könnyet csal. Szóval bőszen gyűjtsd a zsepiket, mert tényleg a szíved kellős közepét célozza meg a sztori. Louisa (Emilia Clarke) elvállal egy új munkát, ahol Samre (William Traynor) kell vigyáznia, aki egy baleset miatt nyaktól lefelé lebénult. A srác stílusa nem éppen kedves és ez még az örök optimista Louisát is megviseli, de végül rájönnek, hogy rengeteget tudnak tanulni egymástól.

Ha hiányzik a tesód – Kisasszonyok (HBO, 21:35)

Egy anya és 4 lánya magra marad egy házban és minden napjukat igyekeznek úgy megélni, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle. A négy lány együtt nő fel és ezt a mesés történetet mutatja be a film, olyan sztárokkal, mint Emma Watson, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan vagy Meryl Streep. Tipikus bekuckózos film, amit könyvben is érdemes elolvasnod.

Még több

Programajánló