A Feteke Özvegyben választ kapunk a Marvel egyik legégetőbb kérdésére

Csak egy szót mondunk: Budapest (!!!).

A Feteke Özvegyben választ kapunk a Marvel egyik legégetőbb kérdésére

Rengeteg megválaszolatlan kérdést vetett fel már eddig is a Marvel Univerzuma (most akkor hogyan is működik például az időutazás?), de a rajongókat legjobban izgató rejtély az első Bosszúállók-filmben Fekete Özvegy és Sólyomszem között elhangzott félmondat a budapesti küldetésükről. És nem, ez nem csak a magyar fanok, hanem az egész világ fantáziáját piszkálja!

Eddig csak reménykedhettünk abban – már csak az itthoni forgatások miatt is –, hogy netán az önálló Fekete Özvegy-filmben kiderül, mi történt a fővárosunkban, amire Clint és Natasha olyan különbözően emlékszik. De most Scarlett Johansson elárulta, hogy végre tényleg megtudjuk, miért emlegetik Budapestet! Megjelent ugyanis egy könyv, ami mindent, amit csak tudni érdemes összeszedett a jövőre érkező filmről – ebben leplezte le a sztár is a nagy infót. 

„Mind egyetértettünk abban, hogy meg kell tudnunk, mi történt Budapesten. Ami csak egy poénos mondatként indult Joss Whedon ötletéből, mostanra kinőtte magát. Clint és Natasha ekkor a közös múltjukat idézték fel, a rajongók pedig azóta megállíthatatlanul gyártják erről a teóriákat. Azt gondoltuk, ha nem megyünk vissza és derítjük fel, mi volt valójában Budapesten, az emberek elégedetlenek lesznek”– magyarázta Scarlett.

A színésznő hozzátette, hogy ugyan nem a magyar főváros lesz a film fókuszában, de fontos dolgok fognak itt kiderülni, főleg Natasha pszichéjéről. (Tehát tényleg nem véletlenül időztek nálunk: úgy tűnik, ezúttal végre önmagát alakíthatja Budapest!)

„Sokat tűnődtem, hogy mi történhetett. Gyakran beszélünk arról, mi van Natasha fejében. És én úgy gondolom, hogy kísérti őt a múlt, bűntudata van miatta. Valami befejezetlen ügyből fakadó bűntudat, és az egész Budapesten kezdődhetett. A Fekete Özvegy nem arról szól, mi történt Budapesten, de hatalmas ugrást teszünk ott, hogy megértsük, milyen teher nyomja Natashát.”

Mivel a Fekete Özvegy Nat háttérsztoriját meséli el, logikus, hogy tényleg szót ejtenek végre a fővárosról. És ha minden igaz, az összes válaszra fény derül 2021. május 6-án, ami a legújabb tervezett premiere a szuperhősfilmnek.

Még több

Programajánló