5 cuki film, amit azonnal látnod kell, hogy jobb kedved legyen

Ezek a feel-good vígjátékok instant feldobják a hangulatod!

5 cuki film, amit azonnal látnod kell, hogy jobb kedved legyen

Alkalmi randevú

Ha még nem ugrottál fel a Holidate-hype-ra, akkor most már tényleg itt az ideje! Épp annyira karácsonyi, hogy így november elején még ne okozzon sokkot, viszont annál cukibb és szórakoztatóbb. Emma Roberts és Luke Bracey között hihetetlen a kémia, és alig várod, hogy az ünnepeken kívül, végre egy szimpla hétköznap is találkozzanak. De ha már láttad a Netflix romkomját, akkor is érdemes újranézni: elsőre fogadjunk, hogy nem szúrtad ki Ryan Gosling cameóját!

Csekkold itt: Netflix

Palm Springs

Mi a közös az Idétlen időkben, a Boldog halálnapot!-ban és a Palm Springsben? Az, hogy mindegyik film, bár totál különbözőek, egy-egy időhurok sztoriját meséli el. A Palm Springs ennek a legújabb felvonása, amiben az Így jártam anyátokkalból ismert Cristin Miliotti és a Brooklyn Nine-Nine sztárja, Andy Samberg alakítják a főhösőket, akiknek újra és újra át kell élniük egy esküvőt (persze nem a sajátjukat). Izgalmas, vicces és romantikus – mi kell még?!

Csekkold itt: Hulu

Kétségbeesettek

Imádtad a New Girlt, és a Nick-Jess-duó mellett Winston és Aly párosát szeretted a legjobban? Akkor egyértelműen neked találták ki a Netflix új romkomját, a Kétségbeesetteket. A film főszereplője a soriban az Alyt alakító Nasim Pedrad, aki magával rángatja a barátnőit (Anna Camp és Sarah Burns) Mexikóba, hogy megsemmisítsenek egy elképesztően kínos e-mailt, amit az új barátjának küldött. Mexikóban összefutnak a lány korábbi pasijával (akit a Winstont megformáló Lamorne Morris játszik), aki belekeveredik a kusza ügybe.

Csekkold itt: Netflix

Egy kivételes barát

Bár ez a film nem vadiúj, nemrég került fel az HBO GO-ra, és érdemes (újra) megnézni. Az Egy kivételes barát Amerika egyik kedvenc gyerekműsorának ikonjáról, Fred Rogersről szól, akinek megformálására nem találhattak volna Tom Hanksnél jobb embert. Róla készít ugyanis portrécikket a cinikus újságíró, Tom Junod (Matthew Rhys), de az interjú egyáltalán nem úgy sikerül, mint várta. Ennél jobban egy film sem meríti ki a feel-good definícióját!

Csekkold itt: HBO GO

Hubie, a Halloween hőse

Félig halloweeni, félig karácsonyi hangulatban vagy? Búcsúztasd az ijesztő napot egy vicces, Adam Sandler-filmmel! A hivatalos leírás szerint a történet főszereplője Hubie Dubois (Sandler), aki „hiába tesz meg mindent szeretett szülővárosáért, a massachusettsi Salemért és annak legendás halloweeni ünnepségéért, mégis gúnyt űznek belőle a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Idén azonban valami nem stimmel a városban, és Hubie feladata lesz megmenteni a Halloweent.”

Csekkold itt: Netflix

Még több

Programajánló