4 különleges film szombat estére

Így azért nem is olyan szörnyű otthon tölteni a ma estét!

4 különleges film szombat estére

Szólíts a neveden (SonyMax, 20:00)

A film, ami úgy igazán feltette Timothée Chalame-t a térképre! Ez persze nem is csoda, hiszen zseniális úgy, ahogy van. A színészek. A történet. A helyszín. Az alapszitu ismerős lehet, egy fiatal srác belebonyolódik egy nyári románcba, csakhogy akibe beleesik, az apja egyik tanítványa, aki beköltözik hozzájuk pár hétre, és történetesen férfi. Ez a kaland pedig egy életre megváltoztatja őket. Készülj, mert garantáltan magával ragad az egész mozi hangulata, és még napokkal később is ott zakatol majd benned az élmény.

A zátony (TV2, 23:00)

Ha inkább olyat néznél, ami kevésbé kapja apró darabokra a lelkedet, ajánljuk A zátonyt. Igaz, filmdrámaként fut, de lássuk be, Blake Livelyval a főszerepben nem szabad túl sokat várni. És pontosan azt is hozza a mozi, amit kell: van benne egy hatalmas cápa, egy szuper dögös, de kemény túlélő csaj, izgalom, feszkó, cserébe kikapcsol az agyad másfél órára.

Star Wars II. rész – A klónok támadása (Viasat3,  21:00)

Az igazi Star Wars rajongók sikítófrászt kapnak a második trilógiától, és valahol meg tudjuk érteni. De ha eltekintünk a bakiktól, mégiscsak egy Csillagok háborúja filmről van szó, ami még akkor is élvezhető, feltölt és kikapcsol, ha az A klónok támadása. Adj neki egy esélyt, ha másért nem, Ewan McGregor és Natalie Portman érdemelnek ennyit!

Tomb Raider (Mozi+, 21:00)

A 2001-es Angelina Jolie féle Tomb Raider igazi kultfilm, annak ellenére, hogy egyébként nem kapott valami jó értékeléseket, és IMDb-n is csak 5,8. Mégis az alkotók úgy gondolták, érdemes egy remake-kel előrukkolni, és 2018-ban megszületett az Alicia Vikander verzió. Talán pont a gyönyörű és belevaló színésznő miatt, hatalmas izgalommal várta mindenki az új filmet, de sajnos nem lett annyira átütő ez sem, de azért sikerült 6,3-as értékelést bezsebelni, szóval egy próbát mindenképpen megér.

Még több

Programajánló