4 film, amivel könnyebb kibírni otthon

Így elviselhetőbb, hogy nem mehetsz sehova, igaz?

4 film, amivel könnyebb kibírni otthon

Joker (HBO, 20:00)

A 2019-es év egyik legjobban várt, és az összes reményeket beváltó, sőt felülszárnyaló filmje a Joker volt. Joaquin Phoenix alakításáért el is nyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart és Golden Globe-ot, a mozi pedig ezen felül is bezsebelt egy rakás díjat, az IMDb-n pedig rögtön bekerült a legjobbra értékelt filmek közé a maga 8,5 pontjával. Szóval minden érv amellett szól, hogy látnod kell a Jokert, de előre szólunk, nem lesz egyszerű film!

Fekete Párduc  (Film+,  20:15)

A Fekete Párduc története a Marvel-univerzum egyik legkülönlegesebb szála, épp ezért minden rajongó rettentesen várta a 2018-as premiert. És nem is kellett csalódniuk! Attól pedig csak még nagyobb  jelentősége lett ennek a vonalnak, hogy a főszereplő, Chadwick Boseman idén sajnálatos módon életét vesztette, így ez volt az egyik utolsó fontos szerepe. Ha bírod a szuperhősfilmeket, mindenképp csekkold le ma, hogyan lesz T’Challából király és szuperhős egyszerre.

Mamma Mia! (TV2, 20:35)

Inkább átváltanál csajos vonalra? Mit szólnál egy musicalhez? Ha a Mamma Mia!-t választod ma estére, romantika, jó poénok, mesés környezet, zseniális szereposztás (Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Christine Baranski) és a legjobb ABBA dalok garantálják, hogy elfelejted két órára minden problémádat és kiszakadsz a szürke hétköznapokból.

Dirty Dancing – Piszkos tánc 2. (FilmMánia, 20:15)

Oké, valószínűleg semmi nem tudna arra rávenni, hogy bárki előtt bevalld, tetszett a Dirty Dancing. Azt meg pláne nem vállalod, hogy a második része is tök oké neked. Megértjük (Diego Luna, awww)! Nem is kell elárulnod senkinek, elég ha mi tudjuk, hogy ha egy igazi csöpögős, csajos, romantikus estére van szükséged, akkor ez a tökéletes választás! Nyugi, mi nem árulunk be senkinek!

Még több

Programajánló